Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadwrażliwość

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie z nią poradzić, jak przestać się martwić i przejmować problemami bliskich mi osób?

Gość gość
zapisać się na terapię do dobrego psychiatry

Gość gość
:) też to mam :)) wspolne problemy innych i mnie dotykaja

Gość gość
Mnie również to doskwiera :( Bardzo często ktoś z bliskiego mi otoczenia i nie koniecznie jest to rodzina za którą bym poszedł w ogień jak większość z nas, choć zdaje sobie sprawę że znajdą się tacy co z rodziną to dobrze na zdjęciu wychodzi, przejmuje się problemami osób z którymi utrzymuje relacje stałe(przyjaciel, znajomości w pracy) Zazwyczaj bywa nawet tak, że jej problem dotyka mnie gdzieś wewnątrz i nie pozwala przejść obojętnie. Jestem wstanie pomóc jak tylko potrafię. Wydaje mi się że to jest powiązane z tym że jeśli znajomi wracają się do mnie z prośba, raczej rzadko odmawiam pomocy. W proporcji 1 na 10 to jest odmowa. Wiem i czuję że poświęcam się za bardzo dla innych ale chyba tak już mam. Trzeba to leczyć u psychiatry? Uważam że psycholog w zupełności wystarczy.

Gość gość
No chyba to nie pisze Wysocki znowu? Jesli tak, to zero samokrytyki, stary potworze, macicielu, zdrajco i pedofilu w jednym.

Gość gość
ojej jak mozna leczyć chęć pomocy innym ?!?!!?!? osły :) jestem nadwrażliwa i nie mam potrzeby konsultacji z lekarzem zwyczajnie martwią mnie inni ,pokrzywdzeni ,chorzy biedni czy dzieci .zwierzęta takze ,co w tym dziwnego ze nie żyję pełnia życie ,poniewaz nadwrażliwośc nie daje takiej mozliwości bo myślisz w tym momencie o smutnych ...:(

Gość gość
To ze ktos sobie dal grupe na facebooku "i love animals" nie znaczy ze jest nadwrazliwy. Jak z kims nie zjadles beczki soli, to guzik o nim wiesz, stary osle, psycholu, Wysocki.