Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podteksty seksualne

Polecane posty

Gość gość

razem z kolega z pracy lubimy poruszać tematy o podtekście erotycznym, tez czesto w tym samym momencie dokładnie to samo myślimy w kontekście seksualnym. Nie jestmy ze soba w związku. Czy to normalne?

Gość gość
Haha, a jesteś facetem czy babą :D jak facetem to nie normalne... Chociaż w tych czasach... U mnie w pracy też sobie z niektórymi jedziemy podtekstami i nie widzę w tym nic złego ;). Jest przynajmniej śmiesznie

Gość gość
Jestem kobieta

Gość gość
A czy to, ze obydwoje lubimy poruszać wspólnie tematy seksualne i robić jakies sugestie/aluzja nie świadczy o tym, ze ciągnie nas razem do łóżka? Nie bede oszukiwać, ze bym chciała, bo on mnie bardzo podnieca. Pytanie czy on tez tak mysli. Kiedys powiedział, ze ma duze potrzeby seksualne.

Gość gość
bzdura :)

Gość gość
Niby dlaczego? Skąd ta pewność?

Gość gość
też mam takiego kolegę ,ale nie w pracy;jestem pewna ,że gdyby to było możliwe wylądowalibyśmy w łóżku;ale nie jest więc żeby nie kusić losu,raz jedno,raz drugie wycofujemy się z kontaktu na jakiś czas

Gość gość
gość dziś też mam takiego kolegę ,ale nie w pracy;jestem pewna ,że gdyby to było możliwe wylądowalibyśmy w łóżku;ale nie jest więc żeby nie kusić losu,raz jedno,raz drugie wycofujemy się z kontaktu na jakiś czas Czy sytuacja u Ciebie wyglada podobnie jak u mnie?

Gość gość
Wygląda podobnie, ale u mnie nie ma opcji żeby coś się dalej rozwinęło ;jednak jestem wystarczająco dużą dziewczynką, żeby wiedzieć co w trawie piszczy

Gość gość
U mnie oprócz kojarzenia wszystkiego co tylko sie da z seksem sa tez jeszcze komplementy, muśnięcia itp.Niby niewinnie, niby nic. Wydaje mi sie, ze jest cos na rzeczy, ale nie mam wielkiego doświadczenia.;) Poza tym sa takie troche wahania-raz jestem prawie pewna, ze juz wkrótce sie stanie konkretnego, potem jakiś czas nic i znowu to samo.

Gość gość
U mnie oprócz kojarzenia wszystkiego co tylko sie da z seksem sa tez jeszcze komplementy, muśnięcia itp.Niby niewinnie, niby nic. Wydaje mi sie, ze jest cos na rzeczy, ale nie mam wielkiego doświadczenia.oczko.gif Poza tym sa takie troche wahania-raz jestem prawie pewna, ze juz wkrótce sie stanie konkretnego, potem jakiś czas nic i znowu to samo.

Gość gość
nie rób nic na siłę;żyj chwilą i pozwól żeby wszystko "działo się samo" :)

Gość gość
Idź nadstaw mu dupska bez ślubu czy zwiazku k****a żenada

Gość gość
Ciągnie was do siebie fizycznie mocno, co tu więcej rozkminiać.

Gość gość
A zone ma ?

Gość gość
A sądzicie, ze ma to szanse przerodzić sie w cos wiecej niż przyjaźń?