Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmka

Mój facet jest nudny w łózku

Polecane posty

Gość gośćmka

On uznaje dwie pozycje i kończy po 3 minutach, czasami uda mu się wytrzymać 5 minut, ale z przerwami, a jak on na chwile przerywa to mi podniecenie spada do zera. :O Nigdy nie doszłam do orgazmu bez pomagania sobie ręką :o Raz tylko, przez 4 lata bycia razem przejął na chwilę inicjatywę jak byłam na nim, złapał mnie wtedy podniósł i położył się na mnie, to było tak podniecające że prawie miałam orgazm, nawet mu o tym powiedziałam, myślałam może że będzie to częściej powtarzał, ale gdzie tam, od 3 lat czekam choćby na ten ****** nic. :O Nie wiem co mam roić żeby on się trochę ożywił i przejął inicjatywę, choćby na te 3 minuty :/

Gość gość
Powiedziałaś mu kiedyś co lubisz?

Gość gośćmka
Powiedziałam mu że lubię kiedy przejmuje inicjatywę, kilka razy zasugerowałam co mi się podoba ale on jest nieugięty, Trzyma się tylko jednego albo ja na górze albo on na mnie, 3 minuty i koniec. :o

Gość gość
Nie reaguje na Twoje prośby?

Gość gość
Utrzymuje cię? Zapewnia wikt, opierunek, dach nad głową? Wozi cię swoim samochodem? Sponsoruje wakacje? W takim razie pozostaje ci dalej się z nim męczyć.

Gość ostra jazda tak
masz fantazje gwałtu, powiedz mu o tym że ma cie brać na siłe nawet jak krzyczysz nie, i ma cie lać po mordzie, bo ty potrzebujesz mocne wrażenia

Gość gość
niech c***etarde w pipke wsadzi bedzie odlot:-P

Gość gośćmka
Tak wozi mnie samochodem i co w związku z tym? Mam się nie wychylać?? Fajne podejście do związku. Nie utrzymuje mnie, nie zapewnia dachu nad głową, mam swoje pieniądze. Poza tym jakie to ma znaczenie, jestem w związku z miłości a nie w związku sponsorowanym i choćbym nie miała dachu nad głową ani pieniędzy to nie znaczy że już nie miałabym prawa głosu.

Gość gość
Serio nie słucha co mówisz? To podstawa trzeba siebie nawzajem nawigować bo inaczej nici z orgazmu. Może bądź ostrzejsza zaszantażuj go. Nawet jak zawcześnie tryska to może językiem dokończyć.

powiedz mu ze chcesz zeby cie zlapal za wlosy, rzucil na lozko, zeby bolalo i zeby wszedl w ciebie pomimo oporow... :P

Gość gośćmka
On nie lubi seksu oralnego, na palcach jednaj ręki policzę ile razu to zrobił. Ja też za tym nie przepadam, bo on tego nie umie robić i czasami podczas seksu oralnego całe podniecenie mi spadało, już wolę normalny seks. Chociaż mój były potrafił mnie doprowadzić do orgazmu samym oralem i robił to świetnie. Już mu sugerowałam i mówiłam co lubię, ale nic się ne zmienia. Mam wrażenie że on się wstydzi wejśc w taką dominującą rolę :O

Gość gość
Trochę alkoholu może zdziałać cuda :d

Gość gość
tylko rozmową coś wskórasz, a jak nie to pozostaje ci rozstanie bo chyba nie chcesz się meczyc z nim do konca zycia?

Gość gość
zbereznik dziś Dziecko, chyba za dużo cyberków przerobiłeś :) W sprawach seksu, jesteś na 100% żałosny, a próbujesz tu ludzi pouczać, żal...

Gość gośćmka
Juz próbowałam go upijać, za pierwszym razem nie mógł dojśc a innym razem doszedł po 10 sekundach, więc już ie próbuję. Nie męczę się z nim, po prostu ten seks nam nie wychodzi, tzn jemu jest dobrze ale ja potrzebuję większej dominacji. Raz powiedziałam żeby konkretnie mnie wziął, to zaczał się za to zabierać z pół godziny i skończyło się jak zwykle.

moga byc jakies opory, np nie jest przekonany czy mozecie byc razem. albo inne ktore nie pozwalaja mu tego tak zrobic... :)

Gość gośćmka
ale dlaczego brak jego przekonania do tego że możemy być razem, miałoby wpływ na jego dominację?

Gość gość
Nie kręcisz go. Proste. Jedną masz ochotę sponiewierać, a innej nie masz ochoty. Musi trafić swój na swoją.

Gość gość
Coś w tym jest...

Gość gość
Nie jest tak, że go nie krecisz, poprostu każdy w łóżku ma inny temperament. Napiszę wręcz, że go bardzo krędzisz dlatego szybko kończy.

Gość gość
moze wprowadźcie do łóżka jakieś "wspomagacze" typu bielizna albo gadżety. U mnie to się sprawdza. Jak się wstydzisz iść do normalnego sklepu na zakupy to przez internet można bez problemu kupić. Ja korzystam z www.nowedoznania.com.pl kilka bardzo fajnych kostiumów już tam wyhaczylam :)