Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koncze to bagno

Wreszcie sie zabije problem jestem w psychiatryku

Polecane posty

Gość koncze to bagno

Hej sluchajvie planowalam sie zabic juz od poczatku roku mialam proby samobojcze ale teraz wreszcie mam wszystko zaplanowanr w stu procentach. Wybralam sobie tutaj takie miejsce ze spokojnie sie powieszeni i zrobie to w takim czasir ze pielegniarki nie zdaza mnie uratowac.. Mam juz nawet ala sznurek.. Teraz tylko zastanawiam sie ile to potrwa czy 30 minut mi wystarczy?

Gość gość
a nie lepiej zamarznąć

Załóż pętlę w ten sposób, żeby węzeł był pod szczęką. Jeżeli węzeł będzie z tyłu głowy, to pętla zmiażdży ci przełyk. Jeżeli sznur się nie zerwie, to po 15 minutach powinnaś być martwa (serce przestanie bić).

Gość gość
taa jeszcze jej doradzaj :o co za znieczulica żeby komuś doradzać w kwestii samobójstwa, ja znam osobe realnie która doradziła osobie jakie tabletki ma kupić i w ogóle i na drugi dzień ta osoba popełniła to samobójstwo :o

Gość gość
Na pewno a ja myslalam ze z tylu glowy

Znieczulica ? Raczej empatia i współczucie. P.S. Gdybyś najpierw wyszła z psychiatryka i mogła rozplanować to na spokojnie, to miała byś pewność. Ale po 30 minutach, co by nie było, już napewno będziesz martwa.

Zanim to zrobisz, wyczyść w telefonie historię przeglądanych stron. To bardzo ważne. Chodzi o to, żeby nie zorientowali się że wchodziłaś na Kafe i czytałaś ten temat.

Gość gość
Ok, wyczyszcze. Ale to naprawde robi roznice gdzie da sie wezel? Zawsze mi sie wydawalo ze daje sie z tylu... Jsk dam z przodu to nie uda sie powiesic?

Gość gość
Chodzilo mi czy jak dam z tylu to czt uda mi sie powiesic mimo zmiazdzenia przelyku?

Jak dasz węzeł z tyłu, to też się uda, ale pętla zmiażdży ci przełyk. Możesz wcześniej sama sprawdzić. Załóż pętlę i pociągnij mocno za siebie. Czujesz jak cię dławi ? Jeżeli węzeł będzie pod szczęką, to sznur pociągnie pętlę wzdłuż boku głowy.

Gość gość
Ok dziekuje ze mi wyjasniles

Gość gość
autorko jeśli serio to piszesz to nie rób tego jeszcze nie wiesz co Cie w życiu czeka

Gość gość
Die Nacht dziś na to co piszesz jest paragraf, poza tym mysle ze to jest provo, ktoś kto chce popelnic samobójstwo o tym nie mowi wszem o wobec.

Gość cieniu888
Tym gnojom to sie teraz w d****h p******i! Jakbym ta gowniare zlapala to wszelkie pomysly o zabijaniu szybko wybilabym jej ze lba! Bezstresowe wychowanie k***a wychodzi! Stara nie jestem bo nie mam nawet 30lat ale jak słucham i patrzę co te gnoje wyprawiają to mnie krew zalewa. Kiedys w polu byś musiała z********ac to do tej głupiej pecyny by ci nie przyszlo żeby p******ic takie bzdury! Następny debil tłumaczy jak sznur zawiązać! To Se debilu sam zawiarz i Nara! Ide zapalić bo to nie na moje nerwy. A ty wariatko jak masz się zabijać to lec a nie w*******z ludzi,a jak nie jestes pewna to pomysl ze może jest c***isane poznać z******tego faceta który tak cie zerżnie,ze o Bożym swiecie zapomnisz..moze bedzie ci dane urodzic dziecko..a uwierz-dla takich chwil warto żyć nawet jesli jest bardzo ciezko momentami. Amen

Gość gość
No albo zamarznij..oscar za ten pomysl:D a ty idioto i znawco wezlow jak sie tak boisz żeby w hist jej Tel nie znaleźli tych twoich porad,nie udzielaj ich..bo fakt ,podżeganie do samobójstwa jest karane.

Gość gość
A macie jakies rady zeby to na pewno sie udalo??

Gość Daniel 25
A ty w tym psychiatryku masz jeszcze dostęp do telefonu, ogarnij się kobieto.

Gość gość
Mamy! Kup se kolo i jebnij sie w czolo.