Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marianna1976

Portale, fora i strony o książkach

Polecane posty

Gość Marianna1976

Czy dla was istnieje w sieci coś poza lubimyczytac.pl ? Jeśli korzystacie z forów, portali czy stron gdzie można dyskutować o książkach, czytać recenzję czy opinie to podawajcie

Gość adrian gęśina
lubimyczytac.pl jest najlepsze i waszytkiego tam można sie dowiedzieć o książce.

Gość radosna elcia
Ja znam portalik autorzy365.pl generalnie jest to portal o autorach tych bardzo znanych ale i debiutantch. Są tam tez prezentowane nowości i ogólnie książki http://autorzy365.pl/

Gość gość
latarnica.pl lub o filmach srebrny-ekran.pl

Ja mam konto na goodreads i lubimy czytać. Jak dla mnie lubimyczytac jest mocno wzorowane na goodreads, są mocno podobne i w sumie nie ma sensu mieć i tego, i tego :D

Gość gość
http://allegro.pl/prowincja-idzie-na-wybory-seks-satyra-polityczna-i6006374073.html "– Kaczkoduka nie chcę – powiedział Wartęsa. – I nie muszem – dodał. – Dobra, dobra – droczyła się Kopara. – Mnie on też dziadyga nie leży. – Niskich facetów nie lubię. – Nie dość, że kurd**el to i jeszcze stary – powiedziała z pewnym niesmakiem. – Doprawdy? – zaśmiał się pod nosem Śledź i bardzo cichutko wypowiedział te słowa. – Ironia jakaś czy co?! – warknęła Kopara, dając wzrokiem do zrozumienia, by to zakończył. – Coś widzę na rzeczy? – zapytał Nyczka. – Podobał się jej Jarek – zaśmiał się Śledź. – To nie grzech, a chwała – rozbawił się biskup. – Podli jesteście – zalała się łzami Ewka – ale jedno wam powiem, co by nie mówić, jedyny facet w tym kraju, co w spodniach jajka nosi."

Też mam lubimyczytać i Biblionetka. Dość różne, czego nie znajduję w jednym, mam w drugim. Bywałam jeszcze na forumksiazki, ale tam jakaś awaria była.