Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne coś w nocy. ?

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem w nocy, od jakiegoś miesiąca budzę się codziennie w nocy, o 2, 3, 4..różnie, i albo mam paraliż senny (ogólnie juz wcześniej to miałam i nie tak często) albo próbuje wyjść z ciała i mi się to udaje albo coś mi to uniemożliwi poprzez ugryzienie mnie/ lub szarpniecie za rękę? a wszystko to dzieje się wbrew mojej woli, później jak nawet zasne to snia mi się koszmary i znowu się budzę, a ostatnio jak się obudziłam to miałam wrażenie ,że coś jest w pokoju, ja już naprawdę nie wiem czy coś mnie nawiedza lub sama już wariuje..proszę doradźcie coś. .

Gość gość
Nikt nic?:(

Gość gość
A leki jakie bierzesz?

Gość gość
Nie biorę żadnych leków...

Gość gość
Nic nie jaram, nic nie biorę, nic z tych rzeczy, alkohol najwyżej raz na tydzień by wypić jakiegoś drinka

Gość gość
Duch cię nie lubi posła kobieto będzie jeszcze gorzej jak się od kogoś nie odczepisz

Gość gość
Duchy jak są źle potrafia dokuczać rób dalej swoje to jeszcze bardziej będzie Coe gnebic

Gość gość
może ktoś ci czegoś dosypuje do jedzenia/picia ?

Gość gość
Duch cię gnebi dokuczaj dalej to będzie jeszcze bardziej gnebic ale ty nie widzisz że źle robisz

Gość gość
ja sie budze 2 ,3 ide sie odpryskać i juz niespie tylko radia sucham i kafe czytam ale nic mnie niestraszy;-)

Gość gość
do mnieiedyś do domu do pokoju włamał się w nocy jakis żałosny siurek i ubrudził mi świr pierdolony czymś pościel ... ohydny przygłup

Gość gość
Z tym, że ktoś mi coś dosypuje to nie bo sama sobie robie jedzenie, a pozostałych postów nie rozumiem, jak to komuś dokuczam? Ja nikomu nie dokuczam, mogę nawet powiedzieć, że jest odwrotnie. .

Gość gość
To myślicie, że to jakiś duch? owszem mieszkam w miejscu, gdzie lata temu był cmentarz. .