Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa9999

kto rozszyfruje faceta..?

Polecane posty

Gość gosciowa9999

witajcie, słuchajcie spotykam się z przyjacielem od kilku miesięcy. po kilku głębszych wyznal mi milosc.... ja nie skomentowałam jego slow ani razu. następnego dnia gdy przypomniałam mu jego słowa stwierdzil, ze po pijaku gada bzduryi... gdy jesteśmy razem zachowujemy się jak w związku, jest tez o mnie zazdrosny... mimo iż z obu stron pada deklaracja ze nigdy nic z tego nie będzie... czy ktoś pomoze?? co robic??? po co on tak mówi? po co jest o mnie zazdrosny???

Gość gość
A sex był?

Gość gość
A Ty go chcesz? Podoba Ci się? Czy nie?

Gość gość
Jak nie było sexu, to dzieciak. A jak był, to nigdy nie będziecie razem. Z moim przyjacielem broiłam 7 lat i nic. Chyba, że jest nieśmiały lub ma blokadę na uczucia, bo przecież faceci nie płaczą :P, wtedy okazuje się, że mówił prawdę i będzie bardzo dobrze... :)

Gość gosciowa999999
dziekuje za odpowiedzi, odpisuje dopiero teraz bo ialam awarie internetu. był seks, poznałam jego cala rodzine.... nie wiem co o tym myslec... i w sumie nawet sama nie wiem czy chciałabym z nim być. spędzamy bardzo dużo czasu razem, jakiś 4-5 dni w tygodniu...

Gość gość
Kurde wy juz jesteście razem

Gość gość
jesteś dla niego czasoumilaczem i dziurą do spustów w oczekiwaniu na tę jedyną

Gość gość
ale nie było zadnych deklaracji... a zachowujemy się jak byśmy byli w związku... to bardzo meczaca sytuacja mysle ze dla nas obojga, tylko nikt nie ma odwagi pierwszy poruszyć tematu lub cokolwiek zrobić... aa i jeszcze mamy umowę miedzy sobą ze sypiamy tylko ze sobą...

Gość gość
czemu nazywasz go "przyjacielem"??? sprawdż w słowniku znaczenie słowa "przyjaźń"!

Gość gość
bo jest moim przyjacielem wiem ze mogę liczyc na niego w każdej sprawie, ja także dużo mu pomoglam w skomplikowanej sprawie życiowej.

Gość gość
nie wstydzisz się wypinać tyłka a o przyszłość wstydzisz się zapytać?

jesteś zwyczajną f****ng friend dla niego i tyle w temacie.Póki nie pozna lepszej panny do seksu będzie Cię trzymał blisko

Gość gość
on nie porusza tego tematu bo mu wygodnie bzykać bez zobowiązań a ty nie poruszasz bo dobrze wiesz co usłyszysz!

Gość gość
no od was to faktycznie można dostać zawsze jakas dobra rade... potraficie tylko obrazac wszystkich. dziekuje zyczliwym. tmat uważam za zamknięty wiec nie produkujcie się trolle.

Gość gość
Wilka spytaj haha.

Gość gość
po samym tytule nie chce sie cztac pozostalosci x po co ktos ma roszyfrorwac twego partnera? kogo obchodzi obcy partner ? :D

Gość gość
gość dziś no od was to faktycznie można dostać zawsze jakas dobra rade... potraficie tylko obrazac wszystkich. dziekuje zyczliwym. tmat uważam za zamknięty wiec nie produkujcie się trolle. xxx worek na spermę strzelił focha