Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen proroczy?

Polecane posty

Gość gość

Dzień przed tymi zamachami w Paryżu mialam taki sen: śnil mi sie straszny huragan, slyszalam straszny szum, nie wiem czemu ale czulam w tym śnie lęk, bardzo duży lek i strach.Po chwili widzialam jak wiatr łamie drzewa, one się zginały i potem łamały, a potem widzialam taką jakby statuę coś na kształt tego: http://r-ec.bstatic.com/images/hotel/840x460/270/27054465.jpg Jak te drzewa się zginały i opadły to ta statua się wyłoniła. Co to mogło oznaczać? Przyśnił mi sie dokladnie z czwartku na piątęk tuż przed zamachami.

Gość gość
Jak te drzewa się zginały i opadły to ta statua się wyłoniła. Co to mogło oznaczać? x a co to ma wspolnego z tym co sie stalo w Paryzu ? nie widze związku, szukasz czegos tam gdzie niczego nie ma 🖐️

Gość gość
statua/pomnik zazwyczaj znaczy państwo lub króla/władce ale zawsze w odnośnie śniącego może mieć znaczenie bardziej przyziemne to znaczy oznaczać np. firmę i szefa bardziej sen odnosi się do ciebie będą jakieś zawirowania w twoim życiu ale poradzisz sobie np. założysz firmę (jakieś królestwo) może to chodzić też o domi rodzinę pod warunkiem że to ty jesteś głową rodziny tak czy siak poradzisz sobie

Gość gość
alescie pomocni na tej pierdzielonej kafeterii

Gość gość
nooo:-P

Gość gość
ja ostatnio nie mam snów

Gość gość
Jakiej odpowiedzi oczekujesz: "tak jestes wyjatkowa i masz prorocze sny"?? Nic z tego, sny to zwykla praca mozgu ktora przetwarza nasze doswiadczenia, wrazenia itp. Nie jestes prorokim musze cie zmartwic.