Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Listopad 26, 2015 Bardzo ważną i to kilka misji a nie jedną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2015 Zaloguj się na konto Barbara Santana. Prosze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Listopad 26, 2015 Nie mam takiego konta a zakładać nie będę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2015 Nikt już o niej nie pamięta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Listopad 27, 2015 Niby o kim nie pamięta. To pasuje innym przypomnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Listopad 27, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2015 Jesteś Barbara Santana. A ja jestem Twoja kopią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Listopad 27, 2015 Porozmawiajmy lepiej o mojej misji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2015 Gdyby Stonoga był w WSI, to milicja, pardon - policja nie wykończyłaby mu matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Listopad 27, 2015 I tutaj ci muszę przyznać, że jest coś co ciągnie mnie by napisać meila do Stonogi. Będę się musiała z nim skontaktować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Listopad 27, 2015 Zamierzam zrobić wiele, odkryć wiele , i skontaktować się, z Anetą Krawczyk. Dowiem się w końcu o co w tym chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2017 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach