Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie widzę rozwiązania.....

Polecane posty

Gość gość

On ma taką prace, że jest ciągle za granicą, jest max tydzień w miesiącu w Polsce. Czuje coś do mnie, ale na pewno nie jest to miłość ... JESZCZE nie kocha lub NIGDY nie pokocha Dać sobie spokój? Czuję coś do niego, ale nie wiem czy to ma jakąkolwiek przyszłość. Walczyłybyście? Nie chcę zostać wykorzystana, a’la kochanka raz na miesiąc…

Gość gość
Daruj sobie. Nie kocha, to zajmij się sobą, w sensie swoja psychika bo ona wymaga leczenia, z tego co piszesz. Każda normalna kobieta, widząc, że ktoś jej nie kocha, zajmuje się innymi sprawami, a nie mrzonkami.

Gość gość
nie umiesz czytać ze zrozumieniem?Dajesz rady z d....y, wiec moze lepiej nie doradzaj mi wcale To co napisałaś to nie rada tylko osobista opinia, nie mająca nic wspólnego z tym O CO PYTAM. Facet powiedział, że czuje coś do mnie, ale ma taką pracę że nie może się zaangażować, bo ciągle nie ma.

Gość gość
"czuje coś" czyli twoim zdaniem na pewno coś z tego będzie, chociaż on wyraźnie ci POWIEDZIAŁ, że chociaż ciągle go nie ma "bo ma taka pracę i nie może się zaangażować". ja czytam ze zrozumieniem, ale ty nie rozumiesz, co on do ciebie mówi. i tu jest cały problem. :P chciałabyś, żeby było inaczej, ale nie jest! stąd moja rada wyżej.

Gość gość
może chciałby z nią być ale nie może bo go nie ma proste

Gość gość
z samego "chcenia" uczucia nie ma :P, proste?

Gość gość
to co on ma zrobić??? rzucić robotę dla niej?

Gość a60607
może coś czuje i chciałby, ale ma taki tryb życia że zwyczajnie powiedział Ci prawdę?