Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nikomu nie pasuje to ze wracam. ?

Polecane posty

Gość gość

Jak tylko mówię komuś ze znajomych którzy są tu w UK ze chce wracać to się denerwują. Nie rozumiem za bardzo czemu. Niby się śmieją ze chce wracać do zarobków 2 tys ale widzę ze dostają białej gorączki ze ktoś chce spróbować ułożyć sobie życie w kraju. Tak tutaj są owszem wyższe zarobki ale koszty życia tez wyższe. Śmiejecie się ze tam wszyscy z mama mieszkają a tu nie mieszkacie hak macie dzieci. ? Co druga babcia jest w UK. Śmiejecie się ze w pl trzeba oszczędzać a tu nie to czemu 90 proc emigrantów chodzi do polskiego fryzjera do domu - ano bo dwa razy taniej. Ja nie życzę źle tym co zostają to ich wybór. Ja wracam i głęboko wierzę że się uda

Gość gość
mnie pasuje, jeśli ci to ma sprawić przyjemność. Wracaj.

Gość gość
Na pewno ci sie ułoży. Skoro mi sie udało i wszystkim moim znajomym, to tobie także sie uda. Powiedzonka w ojczyźnie. Tymi emigracyjnymi śmieciami sie nie przejmuj. To sa przegrani ludzie, którzy do końca życia bedą podcierać ukowskie dopy.

Gość gość
też uważam, że będzie cudownie jak wrócisz - im nas mniej w UK tym lepiej dla tych co zostali, ja zostałam wszystkich namawiam na powrót do Polski - bo nie mam ochoty się za was wstydzić przed Anglikami!

Gość gość
Ale macie rwanie dupska:D Chcesz wracasz, nie to nie i chuj komu do tego:classic_cool:

Gość ajan
może dlatego, że zazdroszczą Ci że tam jesteś i sami by chętnie wyjechali, bo w sumie to tu w Polsce jest coraz gorzej i chyba wszyscy chętnie by się ewakuowali

Gość gość
Twoj wybor -- indywidualna sprawa co komu pasuje.

Gość gość
Ty szmato, chyba w twojej rodzinie jest coraz gorzej. Pisz za siebie patolko.

Gość gość
Bo zeby wrocic do Polski to trzeba miec jaja, a nie byc miekkim fiutkiem. Bo tylko tacy tam zostaja na stale.

Gość desi pani
Do tego katolandu wracac? Podziwiam i zycze powodzenia. PS jak mieszkalismy w UK nie mielismy zadnej babci do pomocy przy 2 dzieci i nikt z naszych znajomych tez.

Gość gość
2000? Zapomnij. Minimalna cie czeka oczywiscie o ile jakims cudem prace znajdziesz :o a jak znajdziesz i sie bedziesz cieszyc z minimalnej :o to oczekuj przechu/jowej atmosfery w pracy. Ale wracaj, bedziesz U SIEBIE :D a im polaczkow mniej w UK tym lepiej dla mnie :D

Gość gość
Ale teraz jest PiS u władzy . Przecież będzie raj :-)

Gość gość
Albo i mniej niz minimalna na okresie probnym :o

Gość gość
A pieski emigracyjne dalej swoje, hau, hau hau, jakie hoojowe mamy zycie na tej emigracji. Ty tez nie mozesz miec lepiej.

Gość gość
A kundle antyemigracyjne dalej swoje, hau, hau hau, jakie hoojowe mamy zycie w tej Pl. Ty tez nie mozesz miec lepiej.

Gość gość
Wracajcie cebulaki do PL bo nie umiecie tu zyc, robicie rozroby na ulicach chlejecie alkohol i dukacie po angielsku rozsmieszajac angoli. Miejsce osrusów jest w PL

Gość gość
Jestes jednym z nich patolu emigracyjny :D