Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianka223

To byla tylko ciekawosc czy juz patologia?

Polecane posty

Gość Dianka223

Mam 19 lat i nigdy nie uprawialam seksu. Nie widzialam tez meskiego czlonka a ciekawi mnie ten temat. Zaproponowalam bratu bysmy sobie pokazali. On pierwszy potem ja. Ja staralam sie podejsc do zagadnienia rzeczowo i obiektywnie. Chcialam zobaczyc czlonka i zobaczylem. Ciekawosc zaspokojona. Brat ulegl podnieceniu bo mial wzwod. Eksperyment zakonczony. Teraz jednak mam watpliwosci. To co zrobilismy bylo naprawde tylko ciekawoscia czy zrobilysmy patologie?

Gość gość
p****la se,dziewczyno zaloncz dowiesz sie,wszystkiego. ;-) Brat jak sie na ciebie napala to niezdrowe jest:-(

Gość Dianka223
Wlasnie ten jego wzwod natchnal mnie refleksja ze to chyba naprawde nie zdrowe. On sie wyraznie napalil i chcial bysmy jeszcze sobie pokazywali ale ja juz nie chcialam. Zobaczylam i wystarczy. Nie sadzilam ze on sie tak podnieci. Przeciez jestem jego siostra. Myslalam ze bedziemy wobec siebie asekaualni a tu szok - stoi mu. Widok fajny ale nbiezdrowy wiem :O

Gość Dianka223
w ustach to już wiele razy czułam jak twardnieje nawet żyły językiem wyczuwałam ale nie widziałam nigdy bo ciemno w bramach i krzakach było

Gość Dianka223
15:24 to podszywa Uzywa nawet polskich znakow a ja pisze z komorki i nie mam polskich. Podszywacz!