Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćOnOnaPrzed30

Jego szept wedrowal po moim ciele...

Polecane posty

Gość gośćOnOnaPrzed30

Jego delikatne ruchy glowa napawaly mnie podnieceniem gdy ssal mi sutki. Jednoczesnie rekami podrozowal po mojej intymnosci. W glowie mialam tysiace mysli i odliczalam czas gdy bede mogla wlaczyc sie do gry. Czulam jak moja muszelka robi sie wilgotna od pieszczot palcami. Niczym pianista poslugiwal sie nimi wiedzac gdzie dokladnie,w ktorym miejscu mocniej przycisnac bym poczula rozkosz i coraz bardziej robila sie mokra. Moje wargi sromowe otwieraly sie niczym skrzydla motylka. Z racji ze mam je duze to bardziej go podniecalam nimi. Bawil sie mna jak chcial. Czulam tylko ze odlatuje jakbym byla na haju. Stan ekstazy,upojenia seksualnego,raju. Chwycilam jego twarda meskosc. W dotyku czulam aksamitna skore,delikatna niczym puch. Jego zwisajace"kuleczki"podniecaly mnie ogromnie. Przylozylam je do twarzy masujac sie na zmiane kuleczkami i twarda,duza meskoscia. Czulam jak pulsuje cale jego cialo. Wlozylam Go w usta,uslyszalam jek rozkoszy z przyjemnosci jaka mu robilam. Wkladalam Go do buzi tak by czul moje obfite usta na swoim penisie. Raz powoli,raz szybko ruszalam glowa co raz przechodzac do lizania jego jader. Wiedzialam,ze dobrze mu o*******,slyszalam to i czulam. Bylo mu jak w raju.Poczulam jak chwyta mnie mocnym usciskiem za wlosy i z odpowiednia sila odsuwa mnie od siebie dajac tym samym znak,ze to koniec pieszczot jego przyrodzenia. Szarpnal mnie drugi raz,namietnosci i romantyzm przerodzil sie swoiscie w dzika gre. Spodobalo mi sie to. Rzucil mna na lozko kontrolujac moj upadek,obrocil mnie i wiedzialam,ze musze jak najbardziej wypiac moja muszelke tak by widzial ja w calej okazalosci i by mial latwy dostep do oby dwoch dziureczek. Klaps jeden,klaps drugi mowil mi ze to on rzadzi a ja jestem jego niewolnica. Plunol mi w oczko i paluszkiem powiercil,wiedzialam ze bedzie ostra jazda. Domagalam sie by juz zaczal mnie rznac. Wlozyl swojego penisa i mocnymi,szybkimi plynnymi ******* rznal mnie a paluszkiem wibrowal mi w drugiej dziurce.Ja natomiast bawilam sie cycuszkami i lechtaczka tak na przemian,tak bym miala korzysc jak najwieksza z tej naszej gry. Walil mnie w muszelke dluzsza chwile po czym wyciagnal i kazal ciagnac. Ponownie chwycil mnie za wlosy mocnym usciskiem jedna reka a druga naciagal sutki po chwili rzucil mnie w ta sama pozycje i powoli wsunal penisa w druga dziurke. Poczulam rozkosz gdy reka druga tym razem wibrowal w muszelce. Czulam jak rznie mnie ostro,jak jestem zniewolona, chcialam tego,pragnelam by finiszowal mi na piersiach. Walil mnie tak dlugo,jak mam odmierzyc czas w takim momencie? Na pewno trwalo to z dwie piekne dluzsze ballady. Czulam jak eksploduje od orgazmow i czulam jak on za chwile zrobi to samo. Szarpnal mnie,odwrocil i spuscil mi sie na sterczace sutki,polewajac co nie co moje usta. Kocham Go,ze tak mnie zerznal i on o tym wie i dlatego tylko mnie tak wali niemyslac o ucieczkach w inne rejony swiata rozpusty. Daje mu wszystko to co by dostal w innym seksualnym swiecie i dlatego rownierz i on mnie kocha.

Gość gość
Również :O durny nieuku :O

Gość gość
Lipa.

Gość gość
Rób zdjęcia - nie pisz więcej :O

Gość gośćOceniator
Moze byc od niechcenia. Pomylki zdarzaja sie kazdemu. Daje 6/10 naciagane.

Gość Beka z trepa
Następna mokra i gotowa seksy lala na forum 💤💤

Gość gośćOnaOnPrzed30
Myslalam ze wam sie spodoba,pierwszy raz pisalam tak by cos nowego z moim kochanym sprobowac. Niewiedzialam ze az tak zle wyjdzie. Przepraszam wszystkich jak sie poczuli nie swojo i za ten blad w wyrazie "rownierz",wiem jak sie pisze,musialam sie zamotac i dlatego zle napisalam. Pierwszy raz tez jestem na tym forum. Pozdrawiam i przepraszam.