Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjezdna

Czy takie zachowanie w stosunku do gościa nie jest aby afrontem?

Polecane posty

Gość przyjezdna

Dzisiejszą noc i cały nadchodzący weekend mam spędzić u koleżanki i przed godziną zaistniała u niej taka niezręczna dla mnie sytuacja. Brałam u niej prysznic i po prysznicu okazało się, że nie bardzo wiem którym ręcznikiem mam się wytrzeć więc zawołałam koleżankę. Ona odkrzyknęła oj sorka zapomniałam ci dać i po chwili weszła do łazienki ze świeżym ręcznikiem. Ja cały czas byłam za zamkniętą kabiną i sądziłam, że położy ten ręcznik gdzieś i wyjdzie ale stała i czekała. W końcu uchyliłam drzwiczki i wyciągnęłam rękę a ona cofnęła swoją rękę z ręcznikiem i mówi no wyjdź nie wstydź się. Wyszłam ale tak nieswojo się poczułam. Kiedy ją potem spytałam czemu nie położyła ręcznika i nie wyszła to z rozbrajającą szczerością odparła, że ciekawa była jak wyglądam nago. Jak sądzicie czy takie zachowanie mieści się jeszcze w dobrym tonie czy to już przegięcie w stosunku do gościa? Ba ja myślę, że chyba to drugie i nadal czuję się dziwnie. Ona teraz coś ogląda a ja klikam sobie w komórce i nie bardzo umiem skupić się na filmie po tym co zaszło.

Gość gość
spieprzaj koniojebco ze swoimi chorymi wymysłami

Gość przyjezdna
Jakie lesbijskie? Nie jesteśmy żadnymi lesbijkami. Chodzi mi o jej zachowanie. Gdyby ona była moim gościem to nigdy bym sobie nie weszła do łazienki żeby ją pooglądać :O

Wiem, że nie jesteś żadną lesbijką. Jesteś zapewne nastoletnim prawiczkiem z bogatą fantazją. Znam już Twoje tematy...:P