Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacbanek1

moja zona kocha kogos innego

Polecane posty

Gość kacbanek1

witam jestem z zona od 20 lat mamy 2 dzieci 13 i 17 lat miedzy nami sie roznie ukladalo byly wzloty i upadki kilka razy odchodzilismy i wracalismy do siebie z biegiem czasu ona dawala szanse mi i bylo cudownie a pozniej znow ja bylem niedobry dla niej i dla dzieci wyjechalismy za praca za granice ja zle traktowalem moja zone w polsce kilka razy ja zdradzilem i ona mi wybaczyla tutaj za granica zaczelo byc cudownie i ja znow zaczalem ja zle traktowac i dzieci po pewnym czasie znow zaczalem byc opryskliwy wulgarny dla niej poznala faceta i twierdzi ze jest jej z nim dobrze ze ma kosmiczny seks z nim powiedziala ze odchodzi do niego ze przy nim czuje sie jak kobieta a nie jak popychadllo tamten jest dla niej idealny chce z nim zamieszkac ja bardzo bardzo ja kocham i nie moge zniesc mysli ze ona odejdzie mam mysli samobojcze chce zeby wrocila ona mowi ze musze zyc dalej dla dzieci mowie ze sie zmienie ze ja kocham ale chyba juz nie ma odwrotu kocham ja mocno mimo tego ze jest z nim oficjalnie dzieci juz wiedza co robic doradzcie

Gość gość
to zdychacj. Ona wprost ci powiedziała, że odchodzi bo poznała innego dopuszczając jednej zdrady. Znosiła twoje widzimisię, niech odejdzie i zazna w koncu szczescia, a ty mozesz zapic sie nawet na smierc.

Gość gość
teraz to mozesz udryzc sie w duuupe :(

Gość gość
Historia jak moja, też 20 lat zdradzania i poniewierania, kiedy znalazl sie mężczyzna, który kocha i szanuje to mezus tak kocha że popelni samobójstwo jeśli go zostawie. Teraz was panowie olsnilo, bo mlodosc przeminela i nie będzie gdzie przytulić d**y na starość? To co dajesz drugiemu czlowiekowi wraca do ciebie ze zdwojona siłą. Pozdrawiam żonę autora!

Gość gość
Miałeś chamie złoty róg, Teraz został tylko sznur...