Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

juz go nie krece

Polecane posty

Gość gość

HEJ DZIEWCZYNY mam problem mojchlopak nie chce sie ze mna kochac... jestesmy ze soba od prawie roku on ma 29 ja 27 lat na pocztku bylo super czulam ze mu sie podobam po 6 miesiacach oswiadczyl mi sie za 7 miesiecyjest nasz slub ale nic nie jest ok ja jestem osoba ktora kocha bliskosc sex nie mam ograniczen lubie eksperymentowac on jest moim 2 facetem z poprzednim bylam przez 3 miesiace na poczatku nie mialam doswiadczenia ale szybko nauczylam sie tego co on lubi i tu siedopasowalismy bo ja lubie to samo... od jakiegos czasu ( 3 miesiace) on nie chce sie kochac mowi ze jest zmeczony ze nie ma sily pomyslalam zemoze faktycznie wiec kazalam mu odpoczac wziac urlop i sie wyspac i tak zrobil ale nic sie nie zmienilo... mowi ze to nie moja wina ze nic go nie kreci ze mu sienie chce Zrobikam cos glupiego i przeczytalam jego wiadomosci okazalo sie ze pisze flirtuje wrecz z innymi kobietami... wykrecil sie mowiac ze robi tak gdy sie sprzeczamy bo ja marudze itd... juz niewiem co mam robic slub za pol roku on ciagle mowi ze mnie kocha i nie chce bezemnie zyc powiedzialm mu ze jesli sie wypalil i nie jest szczesliwy to mozemy sie rozstac bo ja nie chce nic na sile on ciagle mi wmaia ze jest juz stary i ze w jego wieku to juz sie nie chce boje sie ze on nie chce mnie ranic mam to sama skonczyc? kocham go... co mam robic ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować