Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonorcia1

Problem z Viagrą !

Polecane posty

Gość eleonorcia1

wczoraj mąż zażył viagrę, chcielismy mieć upojną noc (mamy prawie po 50 lat), było dobrze, miał 3 razy wytrysk a ja ograzm, ale nad ranem wzód nadal nie ustępował, mąż zaczął się skarżyć na ból członka, i dodatkowe że mu słabo-cos z sercem,pojechalismy na pomoc dorażną do szpitala w Łodzi,mąż zasłaniał sobie krocze kurtka, na szczęście nie było duzo osób, przyszła lekarka z pielegniarką z oddziału (takie przed 40-tka obydwie), najpirew męża obejrzały na stojąco, potem na lezance (miały niezły ubaw, tym bardziej że mąż sobie goli mosznę i nasadę, po paru telefonach do jakiegoś wyzszego stopniem lekarza, kazały sie męzowi połozyc na leżance, mnie poprosiły żebym trzymała męża za ręce, pielęgniarce kazała trzymać mocno członka ale wtedy mąż znowu miał wytrysk (chyba z tego stresu) wytarłam go już sama, ale członek i tak nie opadł,lekarka wzięła dużą strzykawkę i wbiła ją w członka, od spodu przy nasadzie i ściągnęła krew, ze 100 mln, członek opadł, mąż czerwony ze wstydu- i ja też ucieklismy stamtąd szybko, pewnie od poniedziałku nie będą o niczym innym opowiadać w tym szpitalu....

Gość gość
to sie fachowo nazywa priapizm :D

Gość gość
Ja nie polecam viagry i to jeszcze z niesprawdzonego źródła. Ja wolę coś bardziej naturalnego i bezpiecznego. Ostatnio zakupiłem tą tabletkę http://wzaufaniu.pl/pl/p/MAXXES-NOWOSC-NA-SZYBKA%2C-MOCNA-I-DLUGA-EREKJE-/9614. Działa w 100% w 4 minuty.

Gość Poreni
No właśnie jestem zwolennikiem czegoś bardziej naturalnego. U mnie genialnie sprawdza się zestaw żel + tabletki Last Longer. Używam uch od zeszłego roku.