Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćDiana

prezent na mikołajki

Polecane posty

Gość gość
ja zawsze mam kłopot co kupić, ale często stawiam na książki, one mnie nie zawodzą, teraz koleżance kupiłam książkę Aktorki Portrety.

Gość gość
Pożyczka Gotówkowa dla każdego http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyt na dowód bez zaświadczeń - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki na dowód Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Gość gość
ja dostałem kiedyś od ojca na 20 urodziny samochód czekał w garażu , była to jeep cherokee . Dostałem zapewnienie że jak zdam prawko będzie moje ... zdałem za 3 razem :) jezdze nim do dzisiaj

Gość gość
a ze akurat moje urodziny obchodze 6 grudnia - czyli Mikołaja (od imienia) to się tak właśnie złożyło :) auto po cześci z mojej kasy a po cześci z ojca :)

Gość gość
A ja z okazji Mikolajek zabieram narzeczona na weekend do http://villapallas.pl/ 6 grudnia zbiega się z nasza rocznica, mam nadzieje ze będzie romantycznie :)

Gość Giulette
Całe szczęście kupowanie prezentu na mikołajki dla mojej drugiej połówki mam już laaaata za sobą! ;) Ale oczywiście nie odmówię sobie celebrowania tego dnia z córcią i synkiem! ;) Prezenty dostaną od Mikołaja, bo jakże inaczej! ;) Pójdziemy do Factory we Wrocławiu i tam Mikołaj da im prezenty, przy okazji może ozdobimy pierniczki albo weźmiemy udział w jakimś konkursie. ;)

Święta za pasem i ja też chciałam kupić już prezenty bo wiadomo że im bliżej gwiazdki tym większe tłumy ... no i dla każdego coś wymyśliłam ale nie mam pomysłu na teściową. Słyszałam że Factory we Wrocławiu robi jakaś akcje świąteczną, w której możesz wygrać różne bony podarunkowe itp. Myślicie że by się za taki prezent nie obraziła???