Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

isc w to?

Polecane posty

Gość gość

poznałam faceta ktory pracuje dużo zagranicą, zaproponowal spotkania raz w miesiacu ( mozemy robic podczas nich co chcemy, czyli i sex i nie sex) .isc w to? czuje cos do niego

Gość gość
pomozcie

Gość gość
co czujesz?

Gość gość
widzisz to dokładnie taki układ jakiego szukam ja... nie umiem powiedzieć ci czy powinnaś się zdecydować ale powiem szczerze ze ciężko znaleźć taka "przyjaciółkę" która dotrzymałaby mi towarzystwa kiedy jestem w PL. Co znaczy zaproponował spotkania? Chodzi tu o jakąś "pomoc finansowa"?

Gość gość
no jak co? nie jest mi obojetny,za wczesnie by mowic o milosci, ale cos tam jest miedzy nami. wiec??

Gość gość
Chodzi o to, że jeszcze nie jesteśmy na etapie wzajemnego zakochania, wiec on nie rzuci dla mnie tej pracy. Ja tego tez nie oczekuje. Wiec zaproponowal zebysmy sie widywali wtedy gdy on jest w Polsce pytanie, czy warto sie w to pakowac, czy odrazu wiadomo ze facetowi chodzi TYLKO o zabawe;)?

Gość A 000000000000
bardzo go lubie, wiec chetnie sie z nim pobawie, ale chyba za wczesnie na jakies głebsze uczucia. ale kto wie, pytanie czy to ma perspektywe?czy to są zmarnowane szanse.. Bo jesli nic nigdy miedzy nami nie zaiskrzy to chyba bez sensu w to wchodzic?

Gość gość
Na razie jeden facet odpowiedzial i wynika ze TYLKO o zabawe. Ja bym sie w to nie pakowala gdyby mi zalezalo na czyms wiecej.

Gość gość
on nie rzuci dla mnie tej pracy, za krótko sie znamy, pytanie czy warto isc w to.

Gość gość
Jak jest w Pl to będzie miał zabaweczke,może nie jedna a tam żonę ,to bez sensu czekać czy przyjedzie czy nie .Sama zdecyduj po co ci facet raz w mcu.

Gość gość
bo to sprawa oczywista ze tu chodzi o zabawe tak jak i mi ale ja nie wykluczam ze przerodzi sie to w zwiazek

Gość gość
no wlasnie, jeszcze nic sie nie zaczelo a ty juz zakladasz, ze moze cos z tego byc imo za bardzo sie w to wkrecisz, bedziesz tu na niego czekac jak zona a on bedzie cie tylko pukal

Gość gość
no i kobiety niepotrzebnie sie oburzają. Przeciez nie moze od razu rzucić dla mnie dotychczasowego życia. Moze warto dac mu szanse, jesli sie szalenie nie zakocha to sie powie papa:)

Gość gość
jak facet kocha to rzuca te prace

Gość gość
"jesli sie szalenie nie zakocha to sie powie papa" tyle, ze najprawdopodobniej wtedy to ty juz bedziesz szalenczo zakochana

Gość gość
Jezu co za rozumowznie!!!! Jak kocha to rzuca prace! Jak kocha to odchodzi zony rodziny! Hmm jak kocha to da sobie w duuupeee wlozyc jak kocha to reke w ogien wlozy dziewuchooo dorosnij ! Nie ktore sprawy nie rozwiazuja sie tak na przymus! Czy praca czy inne sprawy nie pozuci pracy jesli jeszcze dziewczyny nie zna:-) cierpliwosc to podstawa, nie narzucania swojej woli, kompromis, puzniej gdy miedzy dwojgiem ludzi powstaje wiez i uczucie mozna warunki albo lekko dac do zrozumienia swoje oczekiwania puzniejsze....