Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam odstawilam tabletki antykoncepcyjne,skonczylam cale opakowanie i potem mialam 7 dniową przerwę. 1 2 i 3 dnia kochalam sie bez zabezpieczenia, do konca. potem mialam krwawienie z odstawienia i juz nie wzielam kolejnej tabletki. Czy to mozliwe zeby 3 dni od odstawienia tabletek zajsc w ciaze?

Gość gość
Tak mozliwe ze moglo dojsc do zaplodnienia , skoro nie chcialas zaczynac nowego opakowania to powinnas sie dodatkowo zabezpieczyc prezerwatywa w czasie przerwy

Gość gość
a duże są szanse czy raczej znikome?

Gość gość
Brak 100% antykoncepcji.Jak się bzykasz zachodzisz w ciążę.Prawo natury.Popytaj mamę kiedy należy otwierać ci/pę.

Gość gość
szanse sa dosc spore , kochalas sie 3 dni z wytryskiem w pochwie , zrob test 14 dni po stosunku , czemu nie zabezpieczylas sie dodatkowo ?

Gość gość
Dziękuje za odpowiedź, faktycznie stosunek był z wytryskiem, nie sądziłam że tak szybko będę miała owulacje...potem 4 dni nie współżylam i następnie zabezpieczalam się prezerwatywa. Myślałam że szansę są bardzo niewielkie...

Gość gość
Też jestem ciekawa czy są jakies szanse... kilka dni po odstawieniu? wydaje mi sie ze nie, ale ciekawe czy sa kobiety ktore zaszly tak szybko

Gość gość
czy ktos jeszcze moze sie wypowiedziec?