Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerń_i_biel

faceci maja wymagania z kosmosu choć sami nie mają nic do zaoferowania

Polecane posty

Gość gość
wymagania moze miec każdy ale wątpie by takie osoby nie majace nic do zaoferowania kogoś spotkały :P wiekszosc bedzie samotna z tego wzgledu

Gość gość
faceci mający wymagania a nie majacy niczegodo zaoferowania maja bardzo male szanse na bycie z kims, wiekszosc takich czeka samotnosc (to samo tyczy sie kobiet majace niewiadomo jakie wymagania)

Gość prawictwo pospolite 152
ja kompletnie nie rozumiem o co chodzi z tymi wymaganiami ? Jezeli facet ma jakies wady to nie ma prawa miec wymagań ? Ale moze wsrod jego jednej wady ma 10 zalet .. pomyslcie o tym a są kolesie co mają tylko jedną zalete i 10 wad .. Ja mam wymagania , ale nie powiedziałbym ze duże . .Zwyczajnie szukam dziewczyny podobnej do mnie jestem prawiczkiem szukam dziewicy .. Czy to naprawde tak dużo ? mam piękna twarz szukam dziewczyny z piekna twarza a nie paszteta.... Szukam kogos podobnego do mnie .. Proste...

jakby ktoś mi powiedział , ze nie mam prawa szukać dziewicy to bym go wyśmiał .. Dziewicy to nie ma prawda koleś ktory z kims spał , a nie ja ..

brzydkie dziewczyny dążą do chodzenia z ładnym kolesiem, zeby dziecko było ładne ? Nie rozumiem tego Ale taki ladny koles wczesniej czy pozniej i tak zdradzi ją z ładniejszą .. przyklad Tomasz Kammel i katarzyna niezgoda .. ten zwiazek nie mógł sie udać Rozstrali sie bo dziewczyna była za brzydka ..

jakbym był brzydki , nie był prawiczkiem to nie mialbym zadnych wymagań .. A teraz mi ktos z was rzuci , ze lepiej być z pasztetem niż samemu .. Bzdury !!!

Gość gość
prawiku, a jak facet wyglada 3 na 10, zarabia najnizsza krajową, ale uważa się za bóstwo choć nawet z charakteru nie powala, to według cibie ma prawo wymagać pięknej, mądrej kobiety?

Gość gość
wypad stad prawiku, nie śmieć kolejnego tematu

prawiku, a jak facet wyglada 3 na 10, zarabia najnizsza krajową, ale uważa się za bóstwo choć nawet z charakteru nie powala, to według cibie ma prawo wymagać pięknej, mądrej kobiety? NIe , taki facet ma prawo tylko do brzydkiej laski

Gość gość
zasługuje na brzydka laske, tak? a jak ta laska jest mądra, ma dobrą pracę i ma świetny charakter to ona może liczyc tylko na takiego co wyglada 3 na 10, zarabia najnizsza krajową i ma beznadziejny charakter?

Gość gość
Na kafeterii są sami zadbani i z wyglądem 7,8/10 :P

Gość gość
To kobiety mają wymagania z kosmosu! Ja spotykam się z dziewczynami poniżej przeciętnej , bo wiem że u przeciętniar nie mam szans a i tak mi ciągle wypominają że jestem za niski bo mam 183 a nie 190 i że jestem obleśny bo mam płaski brzuch a nie mam sześciopaku i w ostateczności i tak mnie odrzucają a ja zostaje z jeszcze niższą samooceną. Ja nie mam już praktycznie żadnych wymagań wobec kobiet a i tak jestem samotny

Gość gość
Zacznijmy od tego, że facet od początku do końca ma wszystko robić i być pewny siebie, a kobieta jak paralityk stoi biernie i czeka na ruchy faceta( KAŻDA OD POCZĄTKU). Samo to już pokazuje kto ma jakie wymagania.

Gość czerń_i_biel
ja jakoś sama podchodzę i zaczynam rozmawiać, flirtować, dużo kobiet tak robi

Gość ddd
Dnia ‎29‎.‎11‎.‎2015 o 12:44, Gość gość napisał:

To kobiety mają wymagania z kosmosu! Ja spotykam się z dziewczynami poniżej przeciętnej , bo wiem że u przeciętniar nie mam szans a i tak mi ciągle wypominają że jestem za niski bo mam 183 a nie 190 i że jestem obleśny bo mam płaski brzuch a nie mam sześciopaku i w ostateczności i tak mnie odrzucają a ja zostaje z jeszcze niższą samooceną. Ja nie mam już praktycznie żadnych wymagań wobec kobiet a i tak jestem samotny

To może właśnie zacznij wymagać. Bo widocznie trafiasz na takie nie dowartościowane i oderwane od rzeczywistości egzemplarze. Kobieta gardząca 183cm gdy sama jako brzydula pewnie nie sięga nawet średniej, wymagająca wysportowanego ciała gdy sama jest brzydka to właśnie typ takiej kobiety. Ja też kiedyś takie indywidua spotykałem. Teraz nie.  Omijam takie wytapetowane, wypinające tyłek laski. Już na stercie wiem że to takie typowe Karyny, towary drugiej kategorii.