Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wolny od stresu

Miałem dziewczynę z owłosioną i wstydziłem się przy znajomych

Polecane posty

Gość Wolny od stresu

Raz widziałem, że na plaży jej się kostium nieco odchylił i było widać włosy. Na wspólnych wyjazdach ze znajomymi, gdzie czasem ktoś coś może zobaczyć, bałem się że albo włosy będą prześwitywać przez majtki albo założy jakieś wycięte i coś po bokach będzie wystawać. Owłosienie łonowe naprawdę jest niepraktyczne, bo pomimo golenia pachwin, czyli tzw. okolic bikini i i tak włosy mogą wystawać gdy dziewczyna założy bardzo kuse majtki albo prześwitywać przez bieliznę. Reasumując, takie kobiety powinny unikać zarówno wyciętych, jak i koronkowych prześwitujących majtek. Czyli skazane są na bieliznę po babci, a faceci lubią panny które wiedzą jaką bieliznę erotyczną założyć na randkę. Czyli bóbr utrudnia kobiecie życie.

Gość gość
pedofil

Gość gość
Ale wiesz o tym, że jesteś pusty jak bęben?

Gość Wolny od stresu
Tylko, że owłosienie mogą wtedy inni przypadkowo zobaczyć na plaży, w szatni, oraz znajomi w kurorcie. Taka dziewczyna by musiała nosić zabudowane majtki, takie prawie bokserki, żeby nikt nic na pewno nie zobaczył.

Gość gość
Ponowię pytanie. Czy wiesz, że jesteś pustak do kwadratu?!

Gość Wolny od stresu
Nie moja wina, że owłosienie łonowe czasem może być widoczne "przy ludziach", a to dla mnie odsłanianie intymności, czyli ekshibicjonizm.

Gość Wolny od stresu
Bo inni faceci to nie wstydziliby się na plaży dziewczyny, której włosy z majtek wystają...

Gość Wolny od stresu
Każdy dobrze wie, że dziewczyny modne, zadbane, chodzące na fitness, do kosmetyczki i regularnie do fryzjera, wystrojone jak korporacyjne gwiazdy po prostu się golą, a nieogolone są szare myszki z oazy.