Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otyly 36 latek tez ma prawo zalozyc rodzine. Taki ktos powinien sobie poszukac

Polecane posty

Gość gość

partnerki w wieku 22-26 lat i juz w drugim miesiacu zwiazku poruszyc z partnerka temat tego, kiedy ona planuje powiekszanie rodziny. Jak ona powie, ze dopiero w okolisach 30-ski, wtedy on powinien z nia zerwac i poszukac kolejnej. Nie mozna tracic cennych miesiecy na niezobowiazujace randkowanie jak zbliza sie wielkimi krokami 40stka.

Gość gość
ale troll ;D nie wierzę,że odpisuję, ale cóż : taki otyły 36 latek ma szansę na otyłą 30-40latkę i chore, genetycznie wybrakowane dzieci, ot co.

Gość gość
Do 40 stki daleko 36 latkowi. Co innego jakby mial z39 to tak

Gość gość
do goscia z 15:11 czyli sugerujesz ze taki 36 latek moze spotykac sie 6 miesiecy z 24 latka i w ogole nie rozmawiac o przyszlosci, tylko chodzic na randki, do restaurajci, do kina, na spacery, jechac nad jezioro na weekend... i w ogole nie poruszac tematu posiadania dzieci? a co jesli ona chce dzieci dopiero za 5 lat? on ma tkwic w takim zwiazku? a co jak ona go rzuci za 2 lata, wtedy on bedzie mial 38 lat? trzeba w pewnym wieku stawiac sprawe jasno i mowic o checi powiekszenia rodziny i slubie szybciej, niz to ma miejsce w przypadku osob bedacych np. studentami.. oni faktycznie maja jeszcze sporo czasu, ale 36 letni mezczyzna juz nie pominmy te otylosc w dalszej dyskusji, bo to malo istotny szczegol a tylko sluzy niektorym do obrazania drugiej osoby :/ znam jedna 23 latke co wyszla po roku zwiazku za 31 latka i po poltora roku urodzila mu dzieci to bylo z jej strony oznaka kompromisu i milosci, ze tak szybko urodzila, zamiast bawic sie, jezdzic w egzotyczner miejsca, imprezowac itp

Gość gość
nie no, ale przestraszysz ją jak tak szybko powiesz,że chcesz dzieci

Gość gość
która 22-26łatka będzie chciała 36latka? chyba tylko dla kasy jako utrzymanka wy faceci żyjecie chyba jakimiś nierealnymi marzeniami w dodatku żeby tak młoda osoba sobie robiła dzieciaki sama mam 24lata i nie oglądam się za tak starymi facetami no fakt można znaleźć jakiegoś przystojniaka w tym wieku którym by można było się zauroczyć ale to 1 na milion proponuje szukać kobiet w swoim wieku

Gość gość
Sorry ale 24 to ty sama jestes juz stara. Ja mam 30, moja dziewczyna 18. No powiedzmy ze za 2 miesiace bedzie miala 19

Gość gość
gość dziś x pisałam o związku a nie o sponsoringu 18latniej prostytutce nie zależy na wieku sponsora ale na tym co ma na koncie

Gość gość
Hehe nie jestem zadnym sponsorem. Wiesz ile zarabiam? Nic

Gość gość
i dobrze ja zgasiles :)