Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój pracuje za granicą czy to są objawy zdrady z jego strony?

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór dziewczyny, mój partner wyjeżdzą co jakiś cza do pracy za granicę , co kilka tygodni wraca. jednak od czasu jego wyjazdu stał się jakiś dziwny. Nie pocałował mnie na pożegnanie, był jakby myśłąmi nieobecny, poza tym widzieliśmy się tylko chwile przed jego odjazdem. Poza tym mówi,ze ma kilka mega internetu , a jak tylko jest krótka przerwa w pracy lub kilka minut po pracy jest chwile na menengerze, mnie zablokował na facebooku i mesengerze , mówi, ze przypadkiem to zrobił tuż przed wyjazdem i nie wie jak odblokować ( ciekawe...;), ale widzą go nasi wspólni znajomi. nie odpisałna wiadomość ode mnie wysłana w dniu wyjazdu ( korzysta z facebooka i internetu w telefonie. ) Nie mówi, że tęstni za mną, opowiada o uczuciach tylko kiedy pytam- bardzo zdawkowo. zamiast o uczuciach mówi, że jeszcze troche i przyjedzie, ale ani słowa o wspólnych planach, ani słowa co będziemy robić, Zapytałam, odpowiada-zobaczymy nie planuję,...wykreca się od wizyty swiatecznej u mnie. Przypuszczam,ze skoro pierwsza rzecza jaka robi poz akończeniu pracy i w przerwie 15 minutowej na 2-3 minuty jest uruchomienie mesengera - cos w tym jest .

Gość gość
znowu "zjadło" mi wyraz chciałąm napisać -mój partner pracuje za granicą...przepraszam za pomyłkę.

Gość gość
to zmienia sytuacje ;-)

Gość gość
Naturalnie ma cie gdzies. Zażądaj by się jasno określił żebyś nie traciła czasu

Gość gość
tak, właśnie, zarządaj niech sprecyzuje swoje uczucia i zamiary

Gość gość
Przepracowanie to jedno. Lekceważenie drugiej osoby to drugie. Lekceważy Cię, omija temat, zdawkowo odpowiada na Twoje pytania, nie szanuje Cię. Olej go w taki sam sposób. Nie jest Ciebie wart.