Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kaskakrk9

hybrydy NeoNail

Polecane posty

Go艣膰 kaskakrk9

skusilam sie ostatnio na targach w Krakowie na lakiery hybrydowe neonail, byla promocja i zachecila mnie nowa brokatowa seria :) kupilam dwie sztuki do tego baze i top i totalnie sie zakochalam! szukalam alternatywy dla poprzednich hybryd,ktore mnie uczulily i po uzyciu neonail okazalo sie,ze to strzal w 10!!:) teraz chce dokupic troche kolorow i chcialam podpytac czy macie te lakiery i jakie kolory polecacie? jest taki wybor,ze nie moge sie zdecydowac, pomozcie:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰SylwFuksa
Niestety mnie nie przekona艂a艣...ja je艣li ju偶 ty tylko Mistero Milano i baz臋 i top tak偶e mam MM, lakiery s膮 艣wietne, maj膮 filtr UV, dzi臋ki czemu kolory nie zmieniaj膮 odcieni i 艣wietnie wygl膮daj膮 - z po艂yskiem i blaskiem nawet przez miesi膮c. A lakiery s膮 super, o idealnej konsystencji, bezzapachowe, dla mnie najlepszy wyb贸r! Tym bardziej 偶e wyb贸r jest ogromny!! A ostatnio m贸j hit to kolecja termico:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniiiak
ja ju偶 jaki艣 d艂u偶szy czas robi臋 pazurki neonailami,maj膮 punkt sprzeda偶y w moim miescie i mam sporo kolor贸w ale z takich najch臋tniej wybieranych przez moje kole偶anki,kt贸rym robie manicure z pewno艣ci膮 s膮 wszelkie ich neony: bora-bora,barbados party, paradise drink, no i jeszcze wedding princess,dark graphite,romantic rose,natural beauty i brokatowe sleeping beauty i mystic mermaid s膮 cudne! hehe,to takie moje top kolory ;D daj zna膰 co wybra艂a艣;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mahania
ja jestem ogromn膮 fank膮 manicure hybrydowego i lakier贸w neonail :) to na prawd臋 艣wietny wyb贸r! co do wyboru kolor贸w to zale偶y co lubisz, ja mam ich sporo i ka偶dy jeden jest 艣wietny :) a nowa seria galaxy cudo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jako艣 wczesniej nie by艂am przekonana do tej marki ale teraz na targach postanowi艂a spr贸bowa膰.. Wykonalam sobie manicure ich lakierami i jestem w szoku ;p 艣wietne krycie i konsystencja i cudne kolory ;p do tego zalapalam si臋 na nowa kolekcje Patrici Kazadi kolory s膮 pi臋kne a ona jest super babka,nie spodziewa艂am si臋 ;pp w ka偶dym razie my艣l臋 ze coraz wi臋cej os贸b b臋dzie zmienia膰 swoja mark臋 na neonail

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolkaolak
ja w艂a艣nie niedawno przerzuci艂am si臋 cz臋艣ciowo na mark臋 neonail,poniewa偶 u jednej kole偶anki wysz艂o uczulenie na semi i troch臋 si臋 przestraszy艂am :( p贸ki co tutaj jest ok ,,mam jeszcze kilka innych hybryd,ale z tymi lubi臋 si臋 coraz bardziej i idzie do mnie kolejna przesy艂ka z kolekcj膮 by kazadi xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U偶ywam ich hybryd od p贸艂 roku na sobie, rodzinie i klientkach i jestem bardzo zadowolona. Odpowiada mi cena, dost臋pno艣c (maj膮 te偶 punkty stacjonarne) kolory, trwa艂o艣膰 i krycie. Wypuszczaj膮 sporo nowo艣ci ostatnio. Nie wiem czemu s膮 ejszcze s艂abo znani

Udost臋pnij ten post

Mnie w ogole manicure hybrydowy nie przekonuje :/ po pierwsze jest to strasznie drogie :/ trzeba kosmetyczce zaplacic za zrobienie, a potem zeby zdjac, po drugie strasznie to to niszczy paznokcie, odratowanie paznokci po hybrydach to nieprzyjemny i d艂ugi proces. Dopiero po odzywce black diamond od gr moje paznokcie odzyly.. Pozatym nie ufam niczemu co wymaga zastosowania lamp UV, nie chce mie膰 raka :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brunettedoesitbetter
Marta, lampa uv nie powoduje raka :D Na pewno nie na艣wietlanie mani tego rodzaju i w takim czasie i z tak膮 cz臋stotliwo艣ci膮, je艣li Ci臋 to pocieszy mo偶esz do hybryd u偶ywa膰 te偶 lampy led, kt贸ra raka podobno nawet leczy ;) Nie siejmy paniki... U kosmetyczki mo偶e drogo, ale w domu - mega szybko sie $ zwraca. U mnie niemal 20 dni spokoju, a nie znam nikogo kto by zu偶y艂 od neonail kolor (robi膮c samemu), mega wydajne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wole prodigy duo gel z golden rose- tanie i dobre, a efekt taki jak po hybrydzie, trwaly i ladny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a po co od razu hybrydy.... wiecie jak to niszczy paznokcie? wedlug mnie nie ma sensu tak meczenie plytki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hybrydy nie niszcza paznokci... jak sie je umie zrobic a przede wszystkim ! zdjac poprawnie a nie na si艂e to nie niszcz膮,a nawet mozna dzieki nim zapuscic ladne dlugie paznokcie :) ja uwielbiam hybrydy,od kiedy zaczelam je robic to moje paznokcie sa dlugie, mocne i zawzze zadbane :) tez robie neonail wlasnie bardzo jestem zaodowolona z tej firmy ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magicbeti
Zobacz sobie Naked Truth od Patrici Kazadi - m贸j ulubiony kolor, pasuje do wszystkiego. :) Je艣li po Neonail nic si臋 nie dzieje, to mo偶e sk艂adnik w tej innej hybrydzie, kt贸rego w Neonail nie ma Ci臋 uczula艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaja281
Z moich ulubionych kolor贸w polec臋 Ci: - first love - perfect rose - silver grey - insomnia - naked truth Dwa ostatnie s膮 z tej kolekcji Kazadi. Pierwsze trzy to raczej jasne pastele - pasuj膮 do wszystkiego. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milama
A kt贸ry masz z tych brokatowych? Ja si臋 zastanawiam nad Glitter Gold - wydaje si臋 na zdj臋ciu bardzo 艂adny! :) Mo偶esz napisa膰 czy ten brokat g臋sto pokrywa paznokcia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maminka6
Moje najulubie艅sze: Perfect Rose, Neutral, Bonobo love, Naked Truth. :) Z takich na wi臋ksze okazje polecam Perseusa. <3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izu艣ka9
Spr贸bujcie sobie lakier贸w Mollon, to francuska firma, lakiery maj膮 艣wietn膮 jako艣膰. Kupi艂am ju偶 sporo kolork贸w i ca艂y czas dokupuj臋 nowe a teraz jest promocja na darmow膮 dostaw臋 https://sklep.mollonpro.com/weekend_darmowej_dostawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leilya5
Ja lubi臋 ich lakiery z kolekcji Warming Memories - s膮 takie jakby przymglone, wszystkie to pastele - uwielbiam. <3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vicki33s
warming memories jest fajne na zim臋 i jesie艅. Teraz na wiosn臋 wola艂abym co艣 偶ywszego, cho膰 dobrze 偶eby te偶 jakie艣 艂adne r贸偶e to by艂y, tylko nei takie przymglone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
@vicki33s - jak szukasz czego艣 "偶ywszego" to zobacz kolekcj膮 Flowersense - to ta najnowsza z Joann膮 Krup膮. Te kolorki do艣膰 intensywne s膮, wi臋c idealnie teraz. <3

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiecie mo偶e ile idzie orzesy艂ka z neonail?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izart
A co s膮dzicie o nowej bazie proteinowej 6w1 neonail? Nie dawno kupi艂am, drugi raz zrobi艂am sobie paznokcie i niestety odkleja mi si臋 hybryda. 艢ci膮gam jak naklejki. Zastanawiam si臋 czy to wina mojej p艂ytki paznokcia czy nowej bazy? Poprzednio nie mia艂am takich problem贸w cho膰 jestem nowa w tym temacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Z mark膮 Claresa zacz臋li艣my ostatnio wsp贸艂pracowa膰 jako salon kosmetyczny i mog臋 tylko poleca膰. Sprzedaj膮 prawdziwe abc je艣li chodzi o manicure i pedicure, na lakierach zaczynaj膮c a na pilnikach ko艅cz膮c, pe艂ne zaopatrzenie, produkty wysokiej jako艣ci w konkretnych cenach. Zawsze mo偶na si臋 do nich dodzwoni膰, dopyta膰, kontakt konkretny, kompetentny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰.
Dnia 25.10.2018 o 12:42, Go艣膰 Izart napisa艂:

A co s膮dzicie o nowej bazie proteinowej 6w1 neonail? Nie dawno kupi艂am, drugi raz zrobi艂am sobie paznokcie i niestety odkleja mi si臋 hybryda. 艢ci膮gam jak naklejki. Zastanawiam si臋 czy to wina mojej p艂ytki paznokcia czy nowej bazy? Poprzednio nie mia艂am takich problem贸w cho膰 jestem nowa w tym temacie.

Do bazy proteinowej konieczne jest u偶ycie primera鈽猴笍

Udost臋pnij ten post