Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama6o

6 latek nosi rajstopy w zimie i co w tym złego?

Polecane posty

Jak jest mroz to sama zakladam getry pod spodnie jak ide z synkiem na spacer

Gość gość
Dziecku ma byc wygodnie i cieplo Dwu latek nie wazne co nosi czy rajstopy czy kolesony.A corka 14 lat tez prosi o ocieplane rajstopy pod portki.Olejcie te hajterki.Moje dzieci na -15 stopni na spacer chodzą,nie chorują

Gość gość
A co za różnica rajstopy czy kalesony ?rajstopy są jak kalesony, tylko że ze stopkami. Przecież spódnicy mu do nich nie zakładasz, więc o co kaman ??

Gość gość
U nas był podobny problem, tyle że z trzylatkiem, jak go w przedszkolu na salę w getrach lub rajstopach puszczalam. A robiłam to tylko dlatego, że po zimowym spacerze odkryłam, że nie miał założonych rajstop :-o. Więc uznałam, że już lepiej będzie, jak po sali będzie tak chodził, bo przy wyjściu pani zauważy, że nie ma spodni, a tak, jak miał spodnie, to nikt mu pod spód nie zaglądał.

Gość gość
Po pierwsze babka drwiąca z dziecka jest ekstremalnie nienormalna. Po drugie w dzisiejszych czasach rajstopy bawełniane, bo podejrzewam,że właśnie takie miał Twój syn u chłopaka już żadną sensacją być nie powinny. Napewno nie jest jedynym chłopcem który je nosi. Moi synowie też jeszcze je noszą, a są starsi od Twojego. bo po prostu chcą i tyle. O córce nawet nie wspominam, bo o rzeczach oczywistych nie ma sensu marudzić.