Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się stało z ludźmi którzy kiedyś pisali na forum Kafeteria a teraz nie piszą?

Polecane posty

Gość gość

Kciukiem Darker Offerma Niski brzydki beznadziejny IKE Mayor of London i masa innych ludzi, co sie z nimi dzieje ? Tylko prawik24 przetrwał (no i ja, ale prawik jest dluzej) on tu siedzi i siedzi, rok za rokiem od lat ;) prawik16, prawik17,prawik18,prawik19,prawik20,prawik21,prawik22,prawik23,prawik24 i niedlugo prawik25 :O:D

Gość gość
Kciukiem czasem wpada. Trochę się uspokoiła i nieco znormalniała. O reszcie nic nie wiem. Nie widuję ich. Ze dwa razy moje manifesty polityczne, były brane za teksy Offermy :D Niskiego brzydkiego beznadziejnego lubiłem i Offermę też. Mieli coś do powiedzenia. Nie to co te prawiki obecne. Matoły.

Gość gość
mnie ciekawi co się stało z Komiczne...

Gość HEJNAŁhey
trzeba posiadać psychikę słonia aby na kafe wytrzymać , wiele osób zwyczajnie nie wyrobiło psychicznie i uciekli z tego forum

Gość gość
czy komiczne to ta sama osoba co kamecha ? nie jestem tutaj tyle lat co wy :) offerme pamietam, prawiczków takze bylo duzo: ble ble, loooser, korjonos, prawiczek bez wiary, faith hope glory, kapselko, niski prawiczek, darker :) te obecne prawiczki to jakies dno, bydło z obory :O wulgarne, agresywne, sfrustrowane, inteligencji zero... z dwnymi prawiczkami mozna bylo podyskutowac a z tymi ''śmieciami'' teraz można się tylko błotem poobrzucać... jeden debil od dziewic, drugi od napakowanych brutali, trzeci chory psychicznie grubas, czwarty wkleja non stop zdjęcia lafirynd :O

Gość gość
Można powiedzieć, że o ile zawsze bywali tu ludzie zaburzeni, w tym ja :D To teraz siedzą tu głównie ludzie bardzo zaburzeni i już zupełnie pozbawieni dystansu do siebie. Mnie zawsze zadziwiała popularność tego a mi kabel usb. Dla mnie to był albo jakiś projekt, albo bufon, tylko o wiele bardziej wyrafinowany, jak misio1.

Gość gość
Wpadam na kafe już całkiem długo kotku ;) Ale tych wymienionych figur za cholerę nie kojarzę ;) ;)

Gość gość
To forum jest coraz głupsze Kiedyś patologia nie miała internetu

Gość gość
Ale tych wymienionych figur za cholerę nie kojarzę x moze dlatego ze kiedys na Kafe życie koncentrowalo sie na forum ''zycie uczuciowe'' a forum ogólne bylo smietnikiem, teraz na uczuciowym wieje nudą, wszyscy fajni ludzie stamtąd uciekli, kompletnie nie ma nikogo z dawnych bywalców... a na ogolnym ? został PRAWIK24 on tu bedzie gnił do usranej śmierci :classic_cool:

Gość przerost tresci nad forma
czy komiczne to ta sama osoba co kamecha ?>>nie v popieram to że kiedyś patole nie mieli netu, teraz wszyscy uważają że wszystkim wszystko sie powinno należeć. niedługo będa patolom dopłacali żeby net zaśmiecali.

Gość gość
Tych co juz nie ma to sa w szpitalach psychiatrycznych na oddziałach ścisłe zamkniętych w izolatkach ;)

Gość gość
Może zmądrzeli i odeszli z kafeterii;)

Gość gość
a gdzie blondyna 333

Gość gość
A gdzie Brum i ta druga ale zapomniałem nicka?

Gość gość
wpadaja czasami albo siedza pod innymi nickami

Gość gość
a co sie dzieje z Jeniffer ?

Gość gość
wydorosleli i zaczeli pupczyć ;-)

Gość gość
Chyba raczej kupczyć.

Gość gość
Albo Lookrecja :)

Gość gość
pamiętam komiczne, lubiłam go. od jakiego roku tu jestes gościu ?

Gość gość
gość dziś wydorosleli i zaczeli pupczyć a b c d Chyba raczej zdurnieli i zaczeli kupczyć pod siebie. :classic_cool: