Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chonka

2 tygodniowy szczeniak od 12 w nocy piszczy...

Polecane posty

mam2 tygodniowego szczeniaka, dzisiaj od 12 w nocy ciagle piszczy, jakby probowal zrobic kupe ale nie moze. Widac ze probuje przeć ale nic nie wychodzi przez co wydaje piskliwe odglosy... nie spie cala noc bo biedak oddaje odglosy na caly dom. Moge to jakos zalagodzic? przejdzie mu samo..? musze isc do szkoly i troche sie obawiam :c maly tez nie spi cala noc

Gość gość
Zadzwoń do pogotowia weterynaryjnego, obojętnie w której miejscowości i wyłusz problem. Szczeniakk może mieć zaparcia, skręcone jelito, zjadł coś co nie powinien itd..itd.. Szkoła musi poczekać. Zdrowie, a nawet życie szczeniaka jest w tejj chwili ważniejsze. Założę się nie masz pojęcia jak udzielić psu pierwszej pomocy ale psa masz bo chciałaś. Masakra żeby na forum porad szukać!

dałam mu ciepły okład na brzuch, specjalny olej na przeczyszczenie i masuje mu od 4 godzin brzuch, a Ty śmiesz mówić że nie wiem jak udzielić mu pomocy? Z psem od 2 tygodni chodzę do weterynarza, daję mu w nocy co 2 godziny mleko, bo moj pies jest za stary i nie posiada instynktu macierzyńskieogo, przez pierwsze 2 dni po urodzeniu pies miał prolemy ze zdrowiem, akcja serca mu zwalniała albo całkowicie stawała, na co ruszałam muz pomocą i nie przespałam dwóch nocy żeby go ratować :) nie mam psa "bo chciałam' a przez zupelny przypadek :) szukam na forum bo się martwie, nie wiem co sie dzieje, a piesek piszczy. Nie mam u siebie czegos takiego jak pogotowie weterynaryjne :) szkołę wielokrotnie opuszczałam przez ałęgo i wiem ze jego życie jest najważniejsze, nawet nie wiesz gościu jak dla mnie jest ważne :) wystarczy dowód w takiej postaci że odkąd się urodził i potrzebuję pełnej opieki to sie nie wyspalam? czyli 2 tygonie spie po kilka godzin zeby tylko żyl...ponastepnym razem jak chcesz osądzać to poznaj przypadek, pozdrawiam :)

Gość gość
2 tygodniowy???? A gdzie jest jego matka??? Psiak może być zwyczajnie głodny, może być mu zimno, może mieć problem z trawieniem, może po prostu potrzebować bliskości...