Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wam emigracyjne osrusy powiedział, ze Francja Niemcy czy UK, to lepsze kraje

Polecane posty

Gość gość

"start i zycie w lepszym kraju niz ty" Gggggg Kto wam to powiedział? Owszem sa to bogatsze kraje, ale na pewno nie lepsze. Widać z jakich antypolskich rodzin pochodzicie. Pewnie wasi starzy to jakies komunistyczne pachoły były, skoro wyhodowali u was taka nienawiśc do własnego kraju i narodu. Gnijcie w uka wy przeprzydle, imigracyjne przybłędy.

Gość gość
nikt nam tego nei musial mowic bo sami to sprawdzilismy jest cos takiego jak autopsja, poza tym w szkole byla historia i geografia, jezdzilismy tam na wycieczki, wiec znamy .

Gość gość
To widocznie musiałaś być niezła patolka w PL i w szkole dobrym tumanem skoro tak uważasz.

Gość gość
Wole katolika Polska niż muslimska uka smieciu.

Gość gość
Po co debilu z skladasz co chwilę tematy.to wkoło to samo.glupim się urodziła i glupim zdechnirsz .zrób sobie drugiego bachora żeby się zalapsc na kasę dla dzieci, która PiS obiecuje

Gość gość
Wprwjie, ze sobie zrobię i trzecie także szmato. Ty sobie nie zrobisz, bo nikt cie nie chce walić, przebrzydły, śmierdzący pasztecie.

Gość gość
Jja już mam dwójkę smierdzielu i męża tego samego .a sam byś chciał taką żonę jak ją , tylko że atrakcyjne kobiety takimi smierdzielami jak ty się nie interesują prawda? Twoja zonka to musi być mocno odpychając , skoro nie poswiecasz jej czasu , tylko pol dnia soedzasz na damskim forum

Gość gość
Taki z ciebie Polski i patriota Bingol? A skąd wziales słowo osrusy debilu? Twój k***s chyba już zardzewial od tej wody w UK z jednego kraju co. Poza tym narząd nieużywany do niczego się nie nadaje. Nie liczcue na kasę od państwa. A w pośrednikami byłeś? To idź bo maja zajęcia aktyeizacyjne dla długotrwałe bezrobotnych .

Gość gość
bingol chyba jakiegos syfa od ciebie zlapalem jak cie ostatnio dymalem next time umyj porzadnie dupsko

Gość gość
Emigracyjne osrusy?? Ha, ha, rozbawiles mnie. Fajny text BTW. Ale powiem Ci cos, moi rodzice nauczyli mnie szacunku do ojczyzny i co?.. Nic z tego nie mialam, godne zycie zapewnil mi inny kraj. To nie wazne gdzie jestem, czy to Anglia czy Niemcy czy gdzies indziej. Dla mnie waze jest ze podatki mnie nie zezra i nie utrzymuje zasranych urzedasow. Zyje uczciwie i moje dzieci maja szanse na dostatnie zycie. Nie to co w PL. Zal mi tych co nie maja odwagi uciec od tego syfu...