Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

James z Metalliki miał w latach 80 dobry głos

Polecane posty

Sanitarium... leave me be..sanitarium... just leave me alone... Szkoda że z metallicy zrobiła się z upływem czasu taka popowa kapela, którą znają nawet gospodynie domowe, bo zapowiadała się na niezlą legende thrashu. Właściwie nią jest, jeśli uznać, że skończyła sie w 1988 roku :P

Gość gość
Gospodynie domowe słuchają Bryana Adamsa najczęściej;-)Tak wynikało z jakichś ankiet ,pisała o tym Interia przed którymś z jego ostatnich koncertów w Polsce.Co tym razem zawiniły gospodynie domowe,że się czepiasz?Do ludzi ze wsi też coś masz?Co do Metalliki to ja już nie wierzę,że kiedykolwiek nagrają coś ciekawego.Lars wrzucił ze studia,że coś tam tworzą.Głos Jamesa faktycznie zmienił się przez te wszystkie lata,niestety nie na lepsze.Pełno jest tego na YT jak zmieniały się głosy wokalistów,chyba widziałaś.Metallica ciągle cieszy się zainteresowaniem i zapełnia sale koncertowe,fani wrzucili z koncertu w Mediolanie jak niczego nowego nie grali,a ludzie i tak zadowoleni.:-PJa mam ich dość chwilowo,tyle jest nowych dobrych zespołów.Jak chodzi o metal jest przecież w czym wybierać.

Gość gość
niesamowite, z wiekiem zmienia się głos...kto by pomyślał, że facet po 50 ma inny głos niż 30 lat temu

Gość gość
Jestem ze wsi,w związku z czym nie przysługuje mi prawo do dyskusji z jaśnie oświeconym mieszczuchem z betonowej klitki na blokowisku:-(:-(:-(Osoba ze wsi nie może mieć studiów skończonych,jej rodzice tym bardziej,nie mają w domu książek,internetu ani łazienki.Chodzą za stodołę w celu wiadomym.Jeśli ktoś tak myśli,to nie ma sensu dyskutować z kimś,kto nie jest w stanie ogarnąć,że miejsce zamieszkania nie ma znaczenia w dzisiejszych czasach:-D

Gość gość
zwłaszcza, że ludzie z miast uciekają i wiele osób marzy o domku na wsi...

Gość gość
te "mieszczuchy" co niby ciągną do wsi to tak naprawde rodowite wiesniaki, które wyrwały sie do miasta kilka lat wczesniej i nigdy sie w miescie nie zaaklimatyzowały wiec musza spieprzac z powrotem na wioske :O

Gość gość
no widzisz, nie prawda. Cała moja bliska rodzina urodziła się w jednym z największych miast Polski i tam spędziła swoje dzieciństwo i wczesną młodość. I wszscy albo marzą o domku na wsi albo już wybudowali dom na obrzeżach miasta/bliskiej wsi.

Gość gość
i z radością dojezdzają 1,5 h do pracy albo 0,5h do najblizszego sklepu. oczywiscie jesli posiadają auto, w przeciwnym wypadku to PKS raz na dwie godziny :D

Gość gość
o jakiej ty wsi mówisz? z większości do miasta dojechać można w pół godziny

Gość gość
Jakby tyle nie chlał, to by miał lepszy głos. Ech, dziecko, też mnie kiedyś jarały te nihilistyczne (sprawdź w słowniku), dekadenckie (też sprawdź), podszyte depresją (to już chyba ogarniasz) wynurzenia tych wiecznie skutych pijaczków. Z tego się wyrasta. O ile się z wiekiem mądrzeje, to akurat nie dotyczy każdego.

Gość gość
James Hatfield nie pije od dawna.Mógłby być wzorem do naśladowania dla pijaków jak poradzić sobie z wyjściem z nałogu.U nas pijak to święty i dobro narodowe,nic tylko się do nich modlić:-P

Gość kasiarencistka1994
dzień bez trucia o metalu, dniem straconym:D

Gość gość
Mizantropia Na którym albumie skończyla się Metallica ?

Gość gość
A wracając do wiejskich klimatów i obrażania ludzi ze wsi,to mogę wam powiedzieć,że były ładne działki na sprzedaż za rozsądną cenę i sporo osób się zdecydowało,moi rodzice też i tak zostaliśmy wieśniakami.Jeszcze w LO,nam wieśniakom najbardziej się śpieszyło,żeby zrobić prawo jazdy,bo komunikacja miejska nie zawsze działa sprawnie.Niektórzy z blokowisk stale mieli ból doopy na wieśniaków i tych z domów,to chyba wynikało z kompleksów.Wiadomo,że każdy,kto ma trochę pieniędzy ucieka z bloków na swoje,albo szuka spokoju na ogrodzonym osiedlu.Nijaka przyjemność mieszkać z nieciekawymi ludźmi,awanturującymi się pijakami i hołotą,która nie radzi sobie w życiu:-(

Gość gość
Ostatnia płyta to Death Magnetic,potem już Metallica niczego nie nagrała.Lepiej się tego słuchało niż St.Anger,ale doopy nie urywa:-P