Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AndzelikaKis

tzch i inne

Polecane posty

Gość AndzelikaKis

Czy są w polsce podobne sklepy stacjonarne jak ma tzch? Nadzialam sie na kupnie przez neta na przesylke czekalam prawie 2 miechy. Wole kupic normalnie w sklepie.

Gość wiki00
Chyba nie ma tylko w necie spotykam takie rzeczy jak ma tzch. Mają świetny wybór i te kolory. U nas nie ma takich rzeczy.

Gość gość
ja czekalam dlugo na wysylke za dlugo ale towar bylspoko

Gość grazynapotos
ja czekałam koło 2 tygodni. To nie jest długi czas biorąc pod uwagę że towar idzie z Chin. Miejmy troszkę cierpliwości i wyrozumiałości. Bardzo lubię ten sklep i planuję kolejne zakupy.

Gość bianka22
Ja jestem zachwycona towarem. Tyle różnych rzeczy co tam mają- można wybierać i przebierać. Nie to co u nas- 2 modele 3 kolory i to wszystko. Zazdroszczę że oni mają taki asortyment. Także z chęcią tam będę kupować.

Gość gość
a mozna tam placic w zlotowkach czy tak jak w alien tylko w dolcach?

Gość tomaszzak
tak płacisz w złotówkach i masz wszystko na stronie po polsku. Obsługa sklepu też się porozumiewa w naszym języku- także na każdym etapie transakcji możesz się do nich odezwać i o coś spytać.

Gość majkapoli
w tzch planuję zrobić zakupy na święta i prezenty dla rodziny. Mam już praktycznie wszystko wybrane tylko zamówić aby zdążyło dojść. Ja się nie przejmuję długością dostawy- wiem że to pół świata idzie i potrzebny jest czas. A towar jest fajnej jakości. Paczki dobrze zabezpieczone.