Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawowa02

Jak zinterpretować?

Polecane posty

Gość kawowa02

Cześć, Muszę zobaczyć jak na tę sprawę patrzą inni. Otóż. Na studiach licencjackich miałam kolegę, tylko kolegę. Kiedyś podczas pewnej imprezy ktoś w jego towarzystwie powiedział mi, że ładnie wyglądam. Później, gdy mogliśmy zamienić słowo sam na sam, powiedział mi: "X, ty naprawdę bardzo ładnie dzisiaj wyglądasz". Tak prosto w oczy, powoli, sam na sam. Później miałam przerwę w studiowaniu, słyszałam od koleżanek, że wypytywał się co u mnie. Skończyłam studia, na magisterkę poszłam gdzie indziej. Kontakt się urwał. Ostatnio miałam pewną pewną sprawę do załatwienia w miejscu, w którym jak się okazało, pracuje. No i gdy mnie zobaczył to na całe pomieszczenie "Cześć X!", uśmiech od ucha do ucha, błysk w oku (dosłownie). Znowu pytał się co u mnie słychać, pogadaliśmy trochę. Czy ja mu się podobam? Mnie to wygląda na zwykłe koleżeństwo ale może się mylę?

Gość gość
Po prostu Cię lubi, fajnie mu się z Tobą rozmawiało, gdyby chciał, to by się z Tobą umówił.

Gość gość
Jeśli na twój widok nie wykonuje frykcyjnych ruchów biodrami, to go nie kręcisz:classic_cool:

Gość gość
frykcyjnych ruchów biodrami tzn? :D

Gość gość
Podobasz mu się, ale nie ma śmiałości cię podrywać. Ośmiel go.

Gość kawowa02
Ale jak? :) Nie chciałabym wyjść na idiotkę...

Gość gość
Jeśli chcesz znać jego reakcję, co myśli i czuje , napisz do mojej wróżki Sofii. Jestem z niej megazadowolona. Jej adres tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jeśli chcesz znać jego reakcję, co myśli i czuje , napisz do mojej wróżki Sofii. Jestem z niej megazadowolona. Jej adres tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ale jak? usmiech.gif Nie chciałabym wyjść na idiotkę... x Jak facet fajny, to warto zaryzykować. Typu pytanie, czy wie gdzie jest fajny klub do potańczenia itd.

Gość kawowa02
Ok, dzięki za pomoc, chyba jednak się odważę :)