Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to moze byc ciaza? :)

Polecane posty

Gość gość

Czesc Dziewczynki :) Od jakiegos czasu staramy sie z mezem o dzidziusia. W tym okresiej jest jakby inaczej jak poprzednio. Dodam, ze kolejna miesiaczke powinnam dostac 06.12... Dzisiaj zrobolam test z nadzieja, ze wyjdzie pozytywny...niestety kolejna porazka :( Mam bardzo wrazliwe piersi, temperatura w tym tygodniu waha sie pomiedzy 37 i 37,3..no i dzisiaj mialam dosc czesto jakby "promieniowanie" kolo pepka i u dolu brzucha. Bardziej dotkliwy byl bol w okolicach pepka. Prosze powidzcie, czy ktoras z was miala podobne objawy. Za wszystkie informacje z gory bardzo dziekuje :)

Gość gość
Wrażliwe piersi i temperatura brzmią obiecująco, ale proponuję poczekać z testem do dnia spodziewanej miesiączki. Teraz mógł jeszcze nic nie wykazać. Życzę cierpliwości, choć wiem, że to trudne oraz pozytywnego rozwoju sytuacji

Gość gość
bardzo dziekuje za odpowiedz...czuje sie troche lepiej :)

Gość gość
..no i niestety znowu sprobowalam test i jest negatywny. Nie wiem jakie sa objawy ciazy, jezeli to nie sa te co ja mam...oprocz mdlosci mam wszystko i do tego z dnia na dzien coraz bardzie nasilone.... Zobaczymy dzisiaj mnie troche zaczelo pobolewac na miesiaczke :( Mam straszna nadzieje, zenie nadejdzie

Gość gość
objawy sobie zapewne wkrecasz... musisz poczekac :)

Gość gość
Jestem w drugiej ciąży i w ani jednej nie miałam objawów przed terminem miesiączki. Te objawy zazwyczaj są urojone a potem w razie ciąży przekazywane dalej że któraś tam miała. Objawy biorą się że skoku hcg. Skoro testy negatywne to skąd objawy?!

Gość gość
narazie mam tylko nadzieje, ze testy wykonalam za szybko. Objawy? Byc moze urojone. Albo sobie wmawiam, albo cos jest ze mna. Bo tak bolacych piersi to nie mialam jeszcze nigdy :(

Gość gość
Sluchajcie...bo albo durniej, albo sama juz nie wiem Dzisisaj rano zrobilam test i wyszla bardzo bladziutka linia...masakra! Jutro rano zrobie jeszcze jeden...moze pokaze cos wiecej :DDDDD

Gość gość
Idź na betę a nie bedziesz robić testy domowe...