Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem chuda, ale mam tłuszcz na brzuchu

Polecane posty

Gość gość

ktoś też tak ma? chude nóżki, ramiona i generalnie smukła sylwetka ale z bębnem za pasem? podobno tego się nie da tak po prostu pozbyć :O

Gość gość
poprzez "tak po prostu" mam na myśli wszelkie ćwiczenia i diety - wszystko mam za sobą. dopiero jak chudnę do dosyć drastycznego poziomu, to bęben znika, ale nie chcę żyć wyłącznie na zieleninie. podobno w przypadku takiego brzucha można tylko ten tłuszcz odessać :O

Gość gość
Niech ci ktoś zrobi gorącą patelnię, postawi na brzuchu, tłuszcz sie wytopi i po sprawie.

Gość gość
7:14 oczywiście z kiełbaską i jajkami, jak znam kafeterię :D

Gość gość
Gorący tłuszcz źle działa na jajka.

Gość gość
7:19 gorący tłuszcz działa źle przede wszystkim na wyobraźnię :D

Gość gość
Utrzymuj szczupłą sylwetkę. Pewnie jabłkiem jesteś. Ja jestem gruszką i jak przytyłam parę kilo wyszło szydło worka. Szczupła góra, tłusty dół. Chciał nie chciał muszę zachować figurę z liceum żeby jakąś formę sylwetka miała. Czemu traktujesz płody naszej Matki Ziemi jak dopust Boży. Wolisz truchła w chemicznej zalewie?

Gość gość
ja jestem szczupla 52 kg a mam nalana twarz brzuch zamaskujesz a torby na glowe nie zalozysz :(

Gość gość
jeśli chodzi o typ figury to typ klepsydry, jabłko i gruszka definitywnie nie, bo jakieś piersi posiadam i mam jako takie wcięcie. utrzymuję sylwetkę, ale co z tego, skoro mam dwie fałdki w pępku? :( nie gardzę darami Natury, ale życie wyłącznie z nimi jest dla mnie trochę trudne do wyobrażenia

Gość gość
ktoś miał taki problem, ale udało mu się zrzucić brzuszek?

Gość gość
Może zapisz się na silownie. Jeśli jestes szczupla ale nie masz miesni sylwetka nadal może wyglądać nieatrakcyjnie.. Sprawdz sobie tez oferte http://www.elitesportfood.pl/#start, maja szeroki wybor odzywek, suplementow i spalaczy które pomoga jeszcze szybciej osiągnąć wymarzone efekty

Gość prawictwo pospolite 152
wydaje mi sie ze to wina diety .. Spożywasz za dużo białego pieczywa .. OD bialego pieczywa rosnie brzuch .. najlepiej zrezygnuj całkiem z chleba .. Jedz chleb na zakwasie razowy ( tylko by był prawdziwy , a nie podrabiany ) , a rano spożywaj płatki owsiane na sniadanie .. to powinno pomóc na twój problem z brzuchem

Gość prawictwo pospolite 152
moja rada- unikaj węglowodanów i tluszczów spożywaj więcej blonnika oraz białka