Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie na tym forum .....

Polecane posty

Gość gość

Problemy ludzi na tym forum to: - dlaczego on nie zadzwonił - ciągle myśli o sexie - ona jest materialistką - dlaczego on jest taki niski - ona ma małe piersi - on/ona mało zarabia - znudził mi się mąż - znudziła mi się żona - jestem samotna nikt mnie nie kocha - jestem prawiczkiem nie mogę zadupczyć - to on musi zrobić pierwszy krok - to on ma za tobą latać - czy mam szuka kochanka bo mnie mąż zaniedbuje - żona to już nie ta sama osoba - źle mi w małżeństwie - wdycham do niego jak go poznać - wzdycham do niej jak ją poderwać - mój chłopak "to lub tamto" - moja dziewczyna "to i tamto" - jestem ładna jak mi źle - jestem brzydka jak mi źle - kocham nadal byłego - kocham nadal byłą .... itd Wy naprawdę w życiu nie wiecie co to są problemy. Ludzie umierają, tracą zdrowie bezpowrotnie i nie mają co do gara włożyć. Uciekają przed wojną i terrorem. A wy marudzicie na tym forum i za przeproszeniem pierdolicie od rzeczy. Tak trywialnych i żałosnych problemików jakie wy macie to inni mogliby wam pozazdrościć. Od dobrobytu wam się w głowach przewraca zarówno facetom jak i kobietom. Ciekawe jaki byście mieli punkt widzenia na życie będąc w czasie II wojny światowej na lini ognia. Albo chowali się za stołem przed zamachowcem z AK47 lub pasem szahida. Albo w sytuacji gdzie nikogo nie macie i waszą codziennością byłoby szukanie noclegu, jedzenia i sposobu na przetrwanie szczególnie w obliczu faktu jakim jest nadchodząca zima.

Gość gość
Twoim problemem jest nadmiar wolnego czasu i nie wiesz,co z tym zrobić, skoro się angażujesz w takie bzdury.Psycholog i filozof amator,kolejny do kolekcji na forum:-)

Gość gość
Zajmij się czymś pożytecznym biedny człowieku, albo niech tobą zajmie się psychiatra.Kto sobie stwarza problemy typu,że chce zabawiać ludzkość i naprawiać, normalny nie jest.

Gość gość
widać że nie masz co robić emerycie hehheheheh

Gość gość
Ach,pomyłka:-( miało być zbawiać

Gość gość
Mam problem,dlaczego cielę ogonem miele?

Gość gość
Jakim facetom i kobietom? Tu same smarki i gownojady stale przesiaduja a juz po poludniu i wieczorem zwlaszcza bo poprzychodza ze szkoly gimbazy i zamiast osly do nauki to na kafe zakladaja szczeniackie tematy. Trzeba zrobic porzadek z tym forum aby smarki wstepu nie mialy!

Gość gość
Zrób coś z tym wiatrem,niech tak nie wieje jak chcesz pomagać ludziom.Wszystko trzaska,gałęzie się łamią :-(

Gość gość
Stare prukwy najgorsze.Zabierz babci laptopa!

Gość gość
Stare,mlode wszystko jedno byle nie spiki gimbazowe ktore we lbach maja same smieci.

Gość gość
Gimbaza trolluje w muzycznych klimatach i posty fanatycznych psiar i kociar czasami,w ogóle lubią denerwować głupich i naiwnych ludzi w necie,którzy wdają się w głupie dyskusje.Nie reagować i po sprawie.

Gość gość
Moja babcia tak cierpiała, kiedy nauczyliśmy ją obsługiwać internet,ale już zmądrzała.Nigdy nikomu nie odpisała,jest na tyle inteligentna,że nie chce żeby byle kto sobie z niej bekę robił

Gość gość
Po stylu i błędach wynikających z obsługi klawiatury widać, że sporo osób z forum to babcia,dziadek dobra rada,ratowanie świata na stare lata.Akcja aktywny senior i internet dla seniora robi swoje:-)

Gość gość
,,beke robil" A z wnuczki dopiero Bekaaa.

Gość gość
Nie jestem seniorem tylko 33 latkiem i po wypowiedziach powyższych jestem jeszcze bardziej przekonany o ułomności obecnego pokolenia. 3/4 tych problemów, które są na tym i podobnych forach poruszane świadczy tylko o małostkowości i braku refleksji nad własnym życiem. Nie mam zamiaru naprawiać świata, nie nudzi mi się gdy to piszę ale dziwi mnie fakt, że nie macie poczucia tandety emocjonalnej jaka wychodzi z waszego umysłu.

Eeee tam, daj się ludziom wyżalić:P Chociaż trzeba przyznać, ze tematy czasem są durne i z du)py wzięte, większość to prowokacje, to jednak tylko forum, niech sobie piszą co chcą.

Gość gość
Ale tak obiektywnie popatrzcie co jest grane, na portalach informacyjnych papka, na takich forach papka. Czytać się już tego nie da.

gość dziś Prosta sprawa, nie czytaj papki :P, bo po jaką cholercię masz sobie zaśmiecać umysł.

Gość gość
Masz rację.