Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasza waga, tylko szczerze :D

Polecane posty

Gość gość
ja w pierwszej ciąży tyłam tak książkowo, zaczynałam z wagą 59, skończyłam na 73 i po porodzie 65. Niestety po ciąży znacznie przytyłam i te ciaze zaczynałam z wagą 78 :( na początku sie za siebie wziełam i zaczełam jesc zdrowo.. Teraz jest 20 tydz i waże 74 przy czym już moja waga poszła troche w góre. Mam taki cel aby nie przytyć więcej niż do 80 kg.

Gość gość
Przed ciążą 64 (168 wzrostu), w czasie ciąży tak do 5 miesiąca nie przytyłam nic, a w trakcie nawet schudłam bo non stop wymiotowałam. :O Przed porodem 74 kg - ale to praktycznie sam brzuch, bo w międzyczasie spadłam z rozmiaru 40 na 36 a nawet 34. Miesiąc po porodzie ważyłam 62 kg, teraz po 10 miesiącach - 53 kg (moja waga sprzed 10 lat może) Nie ćwiczę, ale ganiam przy dziecku, jem wszystko i dużo. Jestem grubo po trzydziestce. Moim zdaniem to hormony i kp i powiem tak: wolałabym mieć te kilka kg więcej ale też i więcej energii. Dziecko wyciągnęło ze mnie wszyściutko, łącznie z witaminą D, którą i mnie i jemu suplementuję i wciąż mam niedobory...

Gość gość
1 ciaza - przed 68, na plusie +16, pare dni po ur 74 2 ciaza - przed 70, na plusie +9, po ur ok 71/72. Mam 175. Teraz? Ok 95, moze wiecej. Nie moge na siebie patrzec. Waze duzo wiecej niz w obu ciazach :o

Gość gość
17 tydzien ciązy, waga 60,2. Przed ciążą 61 kg prz 173 cm wzrostu.

Gość gość
170 cm, 22 tc. Przed ciążą 59, teraz 62,5. Póki co poszło w brzuch. Nie obżeram się, zamiast kolejnych kanapek na II śniadanie jem serek grani itp. Staram się pilnować, chociaż ciastka, czy czekoladę zjem. W końcu bez przesady, też mi się od życia trochę należy :P

Gość gość
Ja dopiero zaczynam ale już się boje :\

Gość gość
Przed ciążą już byłam gruba i bedąc w ciąży strasznie sie pilnowałam zero słodyczy pieczywa jedzenia w nocy.Gotowałam zdrowe jedzenie i pojemniki nosiłam ze sobą.Dużo warzyw i ryb.Nie bałam sie tycia tylko nadciśnienia i cukrzycy.Przytyłam 12 kg i teraz pół roku po porodzie waże i wyglądam tak jak przed czyli nadal jestem gruba waże 85 kg.Moja szczupła siostra przytyła ponad 30 ale sama sie przyznawała że nie wychodziła z lodówki.Szybko też schudła po urodzeniu ale szaleńczą jakąś drakońską dietą.