Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca 6zł za godzinę

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio szukam pracy, bezskutecznie. Zaproponowano mi pracę na umowe zlecenie ze stawką 6zł/h . Po prostu śmiech na sali , co się dzieje w naszym kraju

Gość gość
szukaj dalej ,niech ten zyd sam se robi za taki pieniadz.

Gość gość
Dokladnie,im wiecej osob nie bedzie przyjmowac takich ofert tym bardziej ci wyzyskiwacze sami beda z********ac za takie pieniadze a ty prace znajdziesz za godziwe pieniadze,wiem ze to nie latwe ale cierpliwi zostana nagrodzeni. Powodzenia i nie daj sie oszustom wykorzystac.

Gość prawictwo pospolite 152
6 zł za godzine hahaha.. Za takie pieniadze to nawet szkoda wstawać rano do roboty .. no , ale jak ktos ma rodzine , i dzieci do utrzymania to nóz na gardle i przyjmuje nawet takie oferty .

Gość gość
Ja robię na własny rachunek ale mam zamiar podnosić ceny by wyrównać je z tymi rynkowymi. Jak będzie trzeba podniosę swoje kwalifikacje i podniosę ceny jeszcze bardziej ... 6zł za godzinę to jest wystarczający powód by wyjść z domu skrzyknąć miliony takich wyzyskiwanych jak ty i z siekierami ruszyć pod sejm! Mamy rząd większościowy niech się określą kiedy zamierzają zrobić z tym porządek ? Jeśli nie padną konkretne deklaracje zacząć demolkę

Gość gość
12:34 tak ja również należę do tych co czekają Czekam na obniżenie kosztów pracy i pieprzoną kwotę wolną od podatku-na początek... Czekam i czekam -ciężko się tak czeka...

Gość gość
To ty na własny rachunek masz ceny poniżej rynkowych?? Rozum dawno cię opuścił?? "Jeśli nie padną konkretne deklaracje zacząć demolkę " Widzę że dawno :D:D:D

Gość gość
To jawne s******lstwo! Takich zlodziejskich s*******i powinno sie eliminowac z powierzchni ziemi! A swoja droga ciekawe czy pisiory nakaza ta stawke minimalna 12zl jak obiecywali?

Gość gość
Ja też czekam właśnie wróciłam ze Szkocji i gul mi skoczył jak tam się łatwo żyje. Jak spokojnie i w jakich przyjaznych warunkach. Chcesz się pocieszyć to idziesz do salonu bmw i wybierasz co chcesz bo to bynajmniej nie należy do rzeczy nieosiągalnych. Na dom nie musisz harować przez pół żywota bo państwo da c***iękny dom:) Nie czujesz się jak bezużyteczna szmata. Tam każdy zaledwie w kilka dni zarabia na cały miesiąc i na nic mu pieniędzy nie brakuje. Tutaj sprzedając cokolwiek musisz myśleć o kieszeni swoich klientów-idzie zwariować Dwa różne światy!

Gość gość
Taaak. Szczerze wątpię. Co z tego ze na papierze będzie 12 zl jak i tak wielu będzie płaciło mniej. Ukraińcy i uchodźcy robią za 6-8 zl to dalej będą proponować takie stawki. A jak ktos nie ma wyższego wyksztalcenia to chyba tylko skok do wisly zostaje.

Gość gość
12.55 Ty o bmw i domach piszesz a ludzie nie maja pieniędzy na jedzenie. Jedzą byle gowno najtańsze a potem chorują na raki i inne świństwa. Prosta sprawa jak ktos zarabia 1000 zl miesięcznie to nie kupi kiełbasy za 40zl/kg tylko za 5/kg a w tej taniej jest 30% mięsa a reszta? Chemia.

Gość gość
13:13 Ja w Szkocji jadłam to co w Polsce mi szkodzi i mam po tym spazmatyczne bóle brzucha i co? Okazało się że to Szkockie jedzenie mi nie zaszkodziło mimo iż wybierałam najtańsze!

Gość gość
13:03 bo Ty piszesz o najniższych stawkach więc ja c***iszę na co stać ludzi którzy w Szkocji zarabiają najmniej.

Gość gość
Ale jest gro zawodow gdzie pracodawcy nie moga zatrudnic ukraincow itp.przynajmniej legalnie wiec jest szansa. Po za tym pipy i policja skarbowa beda trzepac bo kary beda niebotyczne a jak wiadomo kasa z kar trafia do budzetu a budzet poki co cieniutki a pieniedzy beda szukac wszedzie gdzie bedzie mozna chocby po to by moc wywiazac sie z 500zl. Jak swiat swiatem to zeby komus dac to innym trzeba zabrac dlatego mysle ze beda scigac pracodawcow (miedzy innymi) i karac zeby jak najwiecej kasy sciagnac.

Gość gość
Smieszne ale niestety jeszcze prawdziwe

Gość gość
ludzie nie bądźcie naiwni.nie pracujcie za mniej niż minimalna.niech właściciele tych zakładów sami pracują za 6zł.

Gość gość
możesz spróbować poszukać ciekawcyh ofert pracy na forum gowork

Gość gość
7zl czy tez 5zl to jest normalna stawka i sa chetni.ja pracuje dla sueci komorkowej za 7zl..chetnych nie brak..masakra35zl dziennie..bilet 8zl....na kanapke zoztanie