Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w tej sposob dałam mu kosza?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli facet proponował spotkanie ( nieraz sie juz spotykalismy), a ja napisałam mu,że kiepsko u mnie z czasem ostatnio?

Gość gość
Bo moze to glupie, ale chcialam go tylko tak na chwile zbyc zeby moze o mnie zawalczyl... A on chyba sobie odpuscił :O Przesadziłam ze tak napisalam?

Gość gość
Prosze cie przestan. Przeciez juz ponad rok sie na to godzisz. Dobrze wiesz, ze facet do ciebie nic nie czuje, bo ci powiedzial, ze sie spotykacie tylko na seks i ze od zony nie odjedzie. Po nim naprawde twoje smsy splywaja jak po kaczce. zreszta sama wiesz, ze nawet jak sie nie odzywa po kilka tyg, to jak mu sie zachce to sie odezwie...dobrze o tym wiesz, wiec o co ci naprawde chodzi?

Gość gość
Co wy macie z tym zawalczeniem owas? to jest raczej zniechęcanie do was.:-( , dajecie znak ze macie goscia w d***e a porem zdziwione,ze poszed do tej ktora wie czego chce:-)

Gość
aha to w takim razie ja daje kosza cały czas...:D bez przesady, jakby mu bardziej zależało to by nie odpuścił. :)

Gość
gość dziś bo chcemy wiedzieć czy facetowi zależy czy tylko szuka łatwej do jednego :)

Gość gość
Jak mu zalezy to nie odpusci

Gość gość
Ale facetowi nie zalezy..juz od ponad roku tu sie rozpisuje jak to facet ja olewa, a on powstawil sprawe jasno od poczatku, tylko seks, bo on kocha zone i od niej nie odejdzie. Ona sie bidulka zakochala i juz niby konczy od roku, ale za nim tak teski i caly czas ma nadzieje, ze on cos do niej poczuje. Ostatnio miesiac sie do niej nie odzywal, to ona go przepraszala, ze ona sie wczesniej nie odezwala....jest na jego kazde skiniecie....

Gość gość
taa a potem powie jedna z drugą ,ze zboczeniec sie ugania zanią i niechce odpuscić:-P

Gość gość
a jak mu nie zalezy to faktycznie szkoda na niego czasu... Ale obstaje przy tym, ze jesli cos ma z tego byc to on sie jeszcez do niej odezwie

Gość gość
No dalas mu kosza, ja bym tak to odebrał

Gość gość
ale żeby mu zaczęło zależeć musi mieć jakieś podstawy ku temu chyba. Księżniczka, która cały czas uważa, że facet ma o nią zawalczac w każdej sytuacji, w której ona pokazuje olewkę jest za słaba żeby na niej zależało. proste i logiczne chyba. A te księżniczkowe bzdety to się sprawdzają tylko na pogaduszkach między księżniczkami.

Gość gość
No to teraz nasza desperatka sie zaplacze, ze facet pomysli ze ona nie chce go juz widziec i zaraz wyskrobie nastepnego smsa z przeprosinami...wiesz, zblizaja sie swieta, on tez moze nie miec za duzo czasu, bo musi zonie w zakupach i przygotowaniach do swiat pomagac. W zeszlym roku tez cie olal na swieta...i sylwestra...i walenktynki...i twoje urodziny....

Gość gość
Facet proponuje spotkanie. Jak myślisz Autorko... to znaczy, że zależy mu, czy powinien raczej powinien najpierw wygrać dla Ciebie wojnę?

Gość gość
Jeśli chcesz znać jego reakcję, co myśli i czuje , napisz do mojej wróżki Sofii. Jestem z niej megazadowolona. Jej adres tarocistkasofii@wp.pl