Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związki z desperacji to zródło,krzywdy,patologii

Polecane posty

Gość gość

i strasznego g****a.

Gość gość
no niestetu...i w ogol3 si3 pot3m ni3 j3st zadowolonym

Gość gość
ale co mają zrobić brzydcy ludzie? tacy których NIKT nie chce? albo to albo samotność

Gość gość
Nie popieram desperackich poszukiwań partnera, ale mimo wszystko, nie oznacza to skazania na nieszczęście, może się przypadkiem desperatowi/desperatce akurat trafić pasujący partner :P

Gość gość
13:49 - akurat się trafi, wierzymy w cuda dalej haha

Gość gość
lepsza jest samotność,ja wolałbym poczytać książki,porozmyślać nad sensem życia,pochodzić na spacery niż wiązać się z kimś gdzie widać,że to kompletnie nie to,ktoś może mieć naprawdę dobre serce,szlachetne intencje,a i tak wynikną między takimi osobami czy ich dziećmi takie klimaty,że śmierć wyda się najbardziej optymalnym rozwiązaniem,tę obcość genów,to w*****anie się tym,że się żyje to aż będzie się czuć w powietrzu

Gość gość
a co twoim zdaniem jest desperacja? to że ktoś walczy o kogoś kogo kocha to desperacja- nie!

Gość gość
fakt że się ludzie wkurzają czymś to samo życie,pewne różnice są wręcz ciekawe i trzeba być naprawdę głupim,żeby nie docenić takiej osoby,żeby się nie ogarnąć,nie podjąć o nią starań,ale są sytuacje,że ludzie się wkurzają właściwie wszystkim co istotne w funkcjonowaniu razem albo z jednej strony pasują do siebie bardzo,ale coś ich tak wkurza,że ktoś kogoś zadzga

Gość gość
Mój brat ma nieatrakcyjną żonę (miał przed nią ładniejsze i młodsze), jest szczęśliwy bo ona go kocha i ceni...

Gość gość
desperacja to jest sytuacja w której widać,że ludzie do siebie nie pasują a mimo to brną w to dalej

Gość gość
Moja żona to pasztet oh yeah

Gość gość
14:03 nie, bo desperacja jest wtedy gdy ktoś startuje do kilku osób a nikt go nie chce

Gość gość
mnie nikt nie chciał tylko ta jedyna, żona, nic się nie zmieniło poza tym że mam więcej długów a konia jak waliłem tak walę dalej.

Gość gość
14:11 - nie pociągasz jej seksualnie? macie w ogóle seks?

Gość gość
jest internet,są tanie wycieczki do ciepłych krajów,można sobie tyle zainteresowań znalezc po co komu takie związki,takie g*******e rodziny

Gość gość
ludzie nie zdają sobie sprawy jakie to jest g****o,ile gównianych sytuacji np.czujesz się swobodnie,robisz w miarę możliwości swoje,chcesz normalnie żyć a nagle dowiadujesz się,że kogoś uraziłeś np.teściową,która cię tak naprawdę nie lubi,takich gównianych sytuacji jest masa,nawet nie wiesz kiedy takie coś wydaje,niekoniecznie możesz chcieć bardzo umierać,ale naprawdę śmierć w takich relacjach rodzinnych wydaje się bardzo optymalnym rozwiązaniem

Gość gość
a pieprzysz niechaj cie nienawidzą lubie tooo później udają, że mi składają życzenia w wigilie, aaaaa rajcowo

Gość gość
a najstraszniejsze jest to,że ty nawet możesz nie mieć sumienia walczyć z kimś takim bo wiesz,że ta osoba sama sobie ze sobą nie radzi,sama ma prostu p********e,nie chciałbyś być w g*****e w którym ona jest

Gość gość
k***y to lepsze rozwiązanie

Gość gość
Faceci są wyrachowani, wiążą się z kobietami, które ich nie pociągają dla samego sexu. Bo te ładniejsze ich nie chcą.

Gość gość
to nie wyrachowanie ale głupota,lepsze są d****i

Gość gość
lepiej być samemu niż z kimś na siłę.