Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męskie farbowanie włosów

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, co myślicie o farbowaniu włosów przez mężczyzn? Jesteście za dyskretną zmianą koloru? Co z siwymi włosami u mężczyzn?

Ja jestem w tej kwestii raczej tradycjonalistką. Nie podoba mi się, kiedy mężczyźni farbują włosy. Owszem, włosy mają być obcięte, zadbane, umyte, ale niekoniecznie pofarbowane. Siwizna przydaje doświadczenia ;)

Gość gość
Jestem fryzjerem i owszem mężczyźni farbują włosy a raczej jest to cover który w efekcie daje iluzje jakby Pan dopiero zaczynał siwiec.Naturalny kolor z przypruszoną siwizną ewentualnie i można uzyskać całkowite pokrycie siwych włosów ale z opini kobiet wiem że to mężczyźnie dodaje uroku ,dostojności,nobliwości i seksapilu.

Gość gość
Mój mąż też nie był przekonany do męskiej koloryzacji. Chodzi do fryzjera w Millennium Plaza, bo ma blisko z pracy. I właśnie tam zaproponowali mu taką dyskretną koloryzację podczas mycia. Czyli nie wygląda to tak jak koloryzacja u kobiet, że siedzisz na fotelu z farbą na włosach. :-) No i faktycznie efekt jest taki, że włosy są odświeżone, wyglądają lepiej. No i mąż jest zadowolony.

Gość gość
Mężczyźni bardzo rzadko farbują włosy, jednak oczywiście warto będzie się wybrać do fryzjera, ja korzystam z usług www.salonmagia.eu i wykonać u specjalisty farbowanie. Na pewno będzie oczekiwany efekt bez niespodzianek:)

Gość gość
O, to musze powiedziec mojemu tacie! Pracuje niedalego Millennium Plaza, powiem mu, że tam u fryzjera robia takie fajne zabiegi dla mężczyzn! Bo też się biedaczek martwi że staro wygląda z siwymi skroniami.

Gość gość
Ja od jakiegoś czasu próbuję namówić ojca na męska koloryzację, bo widzę, że źle znosi upływ czasu i siwiznę. Powiem mu o tym fryzjerze w Millennium. Może się przełamie i pójdzie.