Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nati2001

Ile powinnam wazyc

Polecane posty

mam 175 cm wzrostu we wrześniu ważyłam 74 kg teraz ważę 66 chciałabym wyglądać szczupło dlatego mam pytanie: Ile powinnam ważyć żeby wyglądać szczupło ale nie jak anorektyczka?

Gość prawictwo pospolite 152
55 kg

Gość gość
nie mniej niż 60kg

Gość gość
po prostu dbaj o siebie i zdrowo żyj, organizm sam znajdzie najlepszą wagę sfrustrowane prawictwo nie powinno byc wyrocznią ;)

nie więcej niż 56 kg

Gość gość
Moze 52 kg, a moze 68, a moze i wiecej jak sie porzadnie umiescisz. Jak zobaczysz w lustrze szczpla dziewczyne, to bedziesz szczupla, niezaleznie od cyferek na wadze wyprorokowanych przez kafeteryjne wrozki.

Gość gość
O wow, koles pokazal co to znaczy szczupla kobieta a co gruba. No faktycznie, inaczej bysmy sobie nie poradzily z tematem.

przy twoim wzroscie najwieksza atrakcyjnosc fizyczna to waga 55 - 56 kg taka jest prawda..

zatem jesli będziesz ważyć nawet 58 kg to myśle , ze katastrofy nie będzie, bo to tylko 2-3 kg wiecej niz idealna waga Ale tak jak wspomniałem wcześniej im bliżej 55 kg tym lepiej

Gość gość
Prawda, kochany, jest taka, ze ona moze byc drobnokoscista i waska w obwodach i nawet przy takiej wadze moze wygladac tlusciutko, a moze tez byc zbudowana mocno i miec przy 55 kg wystajace kosci. Ze nie wspomne o sportsmenkach ktore przy dziesieciu kg wiecej wygladaja o niebo lepiej niz statystyczna Polka z prawidlowym bmi. Nie da sie ustanowic jednej prawidlowej wagi dla kazdej osoby o podanym wzroscie, na szczescie jestesmy zbyt zroznicowani.

więc jesli za cel postawisz sobie osiągnięcie 58 kg to myśle ze osiągniesz sukces.. Bo nawet przy 58 kg możesz być zgrabna

Gość gość
anja rubik ma 179 cm i waży... 47 kg

Gość gość
No to przynajmniej wiemy, ze wiecej niz mniej ;) A co jest nie tak teraz z twoja figura? Naprawde nie da sie podac zadnej konstruktywnej odpowiedzi, tak samo jak ciezko jest ocenic wage czlwoieka tylko na podstawie zdjecia. Waga to tylko malo wazny wyznacznik.

napisała , że chce być szczupła , a teraz szczupła nie jest .. Musi zrzucić 8 kg

Gość gość
Wiem, kafeteryjna wrozko wspomniana wyzej, wiem. Stad wiem, ze zalozyla ten temat, choc moze to i wynika z niskiej samooceny. Ale spoko, mysl sobie dalej ze ludzie sa dwuwymiarowi, dopokis prawiczkiem nikogo to krzywdzic nie powinno, najwyzej glupiutkie dziewczatka z kafeterii, do ktorych, mam nadzieje, autorka sie nie zalicza.