Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co zrobic aby dłużej spał w nocy

Polecane posty

Gość gość

karmię piersią a dziecko skończyło już 7 miesięcy w dzień woła na pierś co 2 czasem co 3 godziny a w nocy jak zaśnie o 20 to juz o 24 budzi sie i chce jesc potem chce około 4 a potem juz o 6 wstaje i chce jesc co robic aby spał dłużej i wiecej dał pospać byłam u pediatry kazała dac na noc kaszkę i mleko sztuczne w butelce kaszke je ze smakiem ale butelki sie nie chwyci jak tylko wypije dwa łyki z butelki, zorientuje sie że to nie jest moje mleko to wypluwa butelkę, protestuje, odtraca ją nie ma szans abym mu ją wcisneła jak ide gdzieś coś załatwić to odciagam mój pokarm i daje do butelki to jakoś pije z tej butelki i nie odstawia takich cyrków a jak daję sztuczne na noc to nie wypije piernik ani łyka co robić? Dodam że chce go przyzwyczaić powoli do butelki i powoli odstawiac od piersi by jak skonczy 10 miesiecy zakonczyc karmienie piersią, które jest dkla mnie mordownią, gdyz ma alergię na mleko krowie, od 7 miesiecy nie jem masła, nie jem twarozku, nie pije mleka, nie mogę ciastka głupiego zjesc bo jest wszędzie dodane mleko w proszku nawet głupie sucharki maja to głupie mleko w proszku do niedawna nie mogłam jesc tez żółtka jaja bo tez go obsypywało po tym wiec moja dieta to była i w sumie jest nadal głodówka mąż tylko zabrania mi wszystkiego jesc bo dziecko jest płaczliwe, miało kolki, i chyba ma nadal bo bardzoc często płacze i puszcza bąki mozliwe że to nadal są kolki i to go budzi w nocy a nie głód ale skąd ja mam to wiedzieć drze sie własnie w nocy najwiecej i jak mu cycka nie dam to nie ma szans go uspokoic poradźcie coś może macie podobnie kolki alergia, niechec do butelki i czeste budzenie w nocy bo nawet jak nie wybudza sie całkowice to w nocy co jakis czas przez sen sobie zapłacze, ja wstaje cos powiem do niego, pogłaszcze go to się uspokoi i zasnie znów na jakis czas ale ja cały czas mam sen przerwany i nie jestem wyspana na dodatek w dzien bardzo mało spi i tez ma problem bo wszysko go wybudza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować