Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podsumowujecie czasami lud******olejce

Polecane posty

Gość gość

Podsumowujecie czasami lud******olejce

Gość gość
Temat ocenzurowalo? Mialo byc czy podsumowujecie w kolejce ludzi. Nie wiem czemu tresci nie ma. Wiec wklejam: "Np.na podstawie wygladu i tego co mają w koszykach? Ostatnio stala przede mna w biedronce dziewczyna: otyla, twarz w wypryskach i kupowala: najtansze parowki w takich duzych wielopakach, takie burgery ze skorek wieprzowych,cala zgrzewke małych jogurtów owocowych biedronkowych,nie wiem jaki jest ich sklad. Reszty niw pamietam,to mi sie rzucilo w oczy. Pomyslalam sobie,ze nie dosc ze gruba to jeszcze zle je i nie potrafi o siebie zadbac. I tak bardzo chcialabym sie pomylic. Moze nie jest przy kasie a jakas impreza sie szykuje i czyms trzeba zapchac gosci. "

Gość gość
może ktoś też pomyślał o tobie i twoich zakupach:) a tak serio to świat ma większe problemy i naprawdę gowno mnie interesuje kto co w śpię kupuje i jak wygląda. ludzi oceniam zwykle po tym co mają do powiedzenia a nie po tym jakie robią zakupy oO

Gość gość
A mi co najwyżej żal, że żyjemy w takim świecie, gdzie jednym sie w tyłkach przewraca z dobrobytu, a drugich po prostu nie stać na nic lepszego. I nie piszcie tu zaraz o zaradności i inne te kafeteryjne teorie. Wiadomo, że różne są sytuacje życiowe.