Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mokrasuczka

CYBER SEKSIK KTO CHĘTNY?

Polecane posty

Gość Mokrasuczka

Jestem bardzo napalona, mam mokrą c**eczke i twarde suteczki. Zapraszam na pogawędki: )

Gość gość
To masuj suteczki na co czekasz naslin je napluj na nie i masuj delikatnie potem coraz mocniej

Gość gość
wsun dwa paluszki do c**eczki, poruszaj nimi lekko w srodku... teraz wyciagnij i powoli wsun je sobie w usta ssac paluszki

Gość Mokrasuczka
Przepraszam ale coś mi nie chciało dodać postu. :( ale już jestem: ):):) gotowa: )

Gość gość
Cipcia już pulsuje? Masuj ją Masuj lechtaczke, czujesz jjaka gorąca? Pulsuje coo? Jęcz suczko jęcz

Gość gość
Jak ci idzie maleńka ?

Gość Mokrasuczka
ochh tak. .moja cipka cala drży. .jest taka mokra. .mój oddech jest przyspieszony..moje serce bije coraz mocniej. .sutki robią się twarde. Ale dla ułatwienia żeby móc pisać szybciej wsadze wibratorek, dam na razie na najmniejsze obroty i niech drażni moją cipke. .

Gość Mokrasuczka
Wibrator w środku. .delikatne ruchy doprowadzają ze mój oddech staje się coraz szybszy. .jest tak cudownie. .

Gość gość
Podkrec obroty i pomysl jak właśnie stoję tuż obok i walę sobie swoją ogromną pałę zaraz wsadze Ci do ust suczko niegrzeczna

Gość gość
Nawilz suteczki soczkami z c**eczki. paluszkami delikatnie scisnij sutki i baw sie nimi.

Gość Mokrasuczka
Moje sutki są już nawilzone ale ślinką, ale zrobię jak tylko chcecie. .

Gość Mokrasuczka
Pragnę waszych sterczacych k***sow. .chce byście stanęli nade mną. .a Ja będę lizac ..piescic. .ssać jajeczka. .dlawic się jak będziecie pieprzyc mnie w usta, jeden po drugim.

Gość gość
Cipke masz pewnie mega mokrą d***** więc podkrecaj obroty i jęcz jak szmata chce Cię usłyszeć! Rozumiesz!

Gość gość
napinaj miesnie c**eczki. dociskaj uda do siebie zeby lepiej poczuc wibrator.

Gość gość
staje nad toba, przytrzymuje cie za wlosy i przyciagam ja do swojego k****a

Gość gość
kontynuujcie chetnie poczytam potrzepie sobie albo się włączę w rozmowę

Gość Mokrasuczka
00:44 głębiej wsadzaj. .moja ślinka scieka mi w kacikach ust po piersiach jak mnie tak ostro posuwasz w usta. .

Gość Mokrasuczka
00:43 jestem coraz bardziej mokra. .dociskam go. .chce trysnac fontanna soczkow. .ale chce się z wami również zabawić. .

Gość gość
trzymam cie mocno za wlosy i posuwam twoje usta. wpycham go gleboko. czuje na nim twoj mokry jezyczek. twoje usta oplataja go. k***s wchodzi w gardelko. na chwile zatrzymuje sie zostawiajac glowke w twoich ustach. pobaw sie nia troszke

Gość Mokrasuczka
Chciałabym być ostro zerżnięta przez 3 lub 4 albo nawet i 10 mężczyzn żeby się mną wymieniali. .I posuwali tak że nie usiadlabym przez miesiąc na tyleczek. .

Gość Mokrasuczka
00:48 bawię się jak tylko potrafię. .uderz mnie w twarz k*****m albo ręką potraktuj jak prywatna suke. .zrób ze mną co chcesz. .

Gość Mokrasuczka
Zaraz dojde. .czuje już soczki. .ale bawmy się nadal. .chce mieć parę orgazmow

Gość gość
Odciagam twoja glowe do tylu, przytrzymuje k****a reka, uderzam nim o twoja twarz. pozniej ocieram nim po niej. po chwili daje ci w twarz otwarta dlonia. przykladam k****a do twoich ust i wpycham go znow do srodka. rzne twoje usta, dopycham mocno k****a. wchodze w twoje usta po same jajka

Gość Mokrasuczka
I stało się. .moja cipka miała cudowny skurcz i trysnela cudownym deszczykiem. .jest mi tak dobrze ze mogła bym latać ale chce więcej. . :)

Gość gość
zajmij sie teraz moim k*****m. niech i on wytrysnie

Gość Mokrasuczka
00:55 teraz zawiaz moje ręce i nóżki żeby były szeroko. .wysmaruj moje ciało wodą. .i dawaj klapsy po całym ciele. .wsadz mi wibrator w cipke i w pupcie. ..i rznij w usta swoim k*****m. .a później taką obolałą zerznij jak rozwiążesz swoim cudownym wielkim k*****m

Gość Mokrasuczka
Nie daj moim ustom odpoczywać. .mam cały czas Twojego k****a w buzi. .patrzę przy tym moim niewinnym wzrokiem a Ty pieprzysz mnie tak mocno. .jesteś jeszcze bardziej napalony jak tak patrzę. .plujesz na moją twarz..wyzywasz od niewyzytej suko..ale Twojej suczki niegrzecznej. .która czeka na ciepła sperme. .

Gość Mokrasuczka
Niewyzytej suki tam miało być, przepraszam za błędzik

Gość gość
robie dokladnie tak jak mowisz. przywiazuje ci rece do lozka. dodatkowo zaslaniam ci oczy opaska. pozniej rozkladam ci szeroko nogi przywiazujac je w tej pozycji. polewam cie zimna woda zaczynajac od piersi. na nie spadaja pierwsze krople. woda splywa po twoim ciele az do c**eczki. pochylam sie nad toba, daje ci po klapsie w kazda piers. pozniej klapsy rozchodza sie na cale cialo. wsadzam ci wibrator w dupcie i od razu wlaczam na najwieksze obroty. w c**eczke wchodze od razu k*****m i rzne cie mocno, wchodze najglebiej jak sie da. coraz szybciej... z cipki wyciekaja soczki. jeszcze przyspieszam...

Gość Mokrasuczka
Czuje jak moja cipka dostaje skorczy jak tak mnie posuwasz. .czuje moje soczki na udach. .Moje jęki zamieniają się w krzyki. . Czuje jak Twoje jajeczka obijają się o mnie jak tak mnie pieprzysz. .uwielbiam być Twoja suką..