Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dajecie 8 m dzieciom na sniadanie , czy moge dac...

Polecane posty

Gość gość

Chleb z serkiem tartare (sklad: Twarożek, sol), kanapke z pasztetem warzywnym, jajecznice, omlet, jajko na twardo, kabanosa (skladmieso drobiowe przyprawy, oslonka barania)? Co wy dajecie?

Gość gość
Cyca

Gość gość
Mleko

Gość gość
Platki ryzowe z rozgniecionym owocem(jablko/gruszka lub banan)

Gość gość
Ja daję owsianke z kilkoma rodzynkami i owocami lub pieczone kawalki jablka,gruszki, banana z cynamonem lub jajecznice i pomidora bez skory. Lub avokado pasta z odrobina oliwki i sokiem z cytryny.

Gość gość
Jak mój syn miał 8 miesięcy to po przebudzeniu pil butle mleka, a później ok 10 kasza jaglana/ryżowa/kukurydziana z owocem lub omlet lub kanapka z żółtkiem

Gość gość
Ja daje

Gość gość
Tartare i kabanos nie, bo jest sól która obciąża za bardzo nerki malucha.Pasztet warzywny jeżeli sama robiłaś to jak najbardziej, ważne żeby soli nie było, to jest super smarowidło. Chleb też nie każdy, patrz na składy, im krótszy tym lepszy, na razie omijaj ciemne i te z błonnikiem. Zamiast tartara daj po prostu twaróg rozgnieciony widelcem. Jajko w każdej postaci super. Płatki jaglane świetne ze wszystkim. Placuszki bananowe albo z amarantusem, albo kefirowe.