Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia_

Chora sytuacja w chorej pracy z oblechem.

Polecane posty

Gość Natalia_

Pracuję u pewnego napalonego oblecha ale płaci przyzwoicie więc dopóki nie przegina to jakoś toleruję jego poklepywania, niewybredne dowc**y i inne zagrywki. Wczoraj jednak uszkodziłam pewne nowe zamówione urządzenie chociaż to nie była tak do końca moja wina jednak on wpadł we wściekłość i powiedział, że z pensji mnie obciąży za uszkodzony sprzęt. To drogi sprzęt i kontaktowałam się już z prawnikiem czy on ma prawo zabierać mi z pensji pieniądze. Dowiedziałam się, że ma prawo mnie obciążyć kosztami ale tylko do wysokości 3 pensji. To i tak mniej niż wartość całego urządzenia ale jednak te 3 pensje też drogą nie chodzą i nie stać mnie by 3 kolejne miesiące żyć bez kasy. Dziś rano był u nas elektryk i powiedział, że da się to naprawić ale gwarancja producenta będzie stracona. Oblech udobr***ał się jak usłyszał, że nie trzeba kupować nowego urządzenia ale potem wziął mnie na stronę i powiedział, że wielkodusznie daruje mi karę finansową jednak musi mi dać jakąś nauczkę bym na przyszłość była ostrożniejsza. Zażądał klapsów. Mam iść do jego pokoju i on tam będzie dawał mi klapsy. Czy to aby nie przegięcie? Poklepywał mnie już wcześniej ale nigdy nie było to na zasadzie, że ja się wypinam i stoję czekając aż on skończy mnie bić :O Co powinnam zrobić? Iść do niego czy jednak zapłacić?

Gość gość
Nie panikuj i idź. Wkońcu to tylko klapsy.Mam nadzieje ze przez ubranie?

Gość gość
Ja pierdołe jeszcze sie pytasz co zrobic?!!! :O

Gość gość
Gośc przegina i to zdrowo.

Ja tez mialam pewna sytuacje w pracy za granica z Turasem. On byl trochenade mna w pracy i podczas rozmowy co raz gapil mi sie w dekold i mu stawal. Musial sie odwracac co co chwile i sobie go poprawial w gaciach brrr. A pozniej na pauzie to byla nocka, jak bylam na papierosie powiedzial chodz do mojego auta, ja sie go normalnie balam i bylam zazenowana. Nikogo wtedy prawie w pracy nie bylo ja szybko weszlam do srodka i mowie mu ze nie a ten mimo dpowiedzial ze dobrze rob co chcesz! Masakra

Gość gość
Wolała bym dostać po tyłku niż stracić 3 pensje.

Gość gość
dałabym mu w zęby i odeszła,to chora sytuacja i mobbing

Gość gość
JA za 3 pensje to bym mu mogła nawet loda zrobić nie wiem nad czym sie zastanawiasz

Gość gość
idiotka obejrzała film sekretarka i się teraz podnieca na forum :-O

Gość gość
ble ble ble PROWO

Gość gość
chora sytuacja w chorej pracy z chorym oblechem brzmi lepiej