Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego prawiczki są jeszcze prawiczkami

Polecane posty

Gość gość

Ja nie jestem szczególnie przystojny i rozrywkowy a zawsze w pracy, czy w szkole jeszcze, jakieś dziewczyny się wokół mnie kręciły, ale mi bardzo na nich nie zależało bo zajmowałem się sobą. Prawictwo straciłem tylko dlatego że tak wypada. Wokół prawiczków też na pewno ktoś się kręci

Gość gość
W sensie że dzwoniły do mnie, chciały żebym im w czymś pomógł aż w końcu mówiły że chcą czegoś więcej. Może sam się spychasz na margines i odsuwasz się od ludzi. W domu żadna się tobą nie zainteresuje

Teraz wiele osób jest tak zepsutych, że nie ma o czym gadać. Zero pasji, kultury, współczucia. Natomiast dużo egoizmu, chamstwa.

Gość gość
Bo nikt ich nie chciał. Mnie nie chciały, bo pyłem pryszczaty, a teraz to ja już nie chcę kobiet i przestałem się nimi interesować. Dla mnie to obca rasa.

Gość gość
bo się ukrywają , wolą grać w counter strike niż nawiązywać konktakt z kobietami

Gość gość
counter strike jest super

Gość gość
bo prawiczkowie sie szanują przeciwienstwie do nie-prawiczkow Czekają na ta jedyną aż do ślubu

Gość gość
typowy prawiczek gra w counter strike gdy nieprawiczek siedzi na dyskotece puszczając się z pannami w kiblach