Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupie chustę tkana splot skosno krzyzowy

Polecane posty

Gość gość

Może ktos ma akurat do sprzedania?

Gość gość
Podnoszę

Gość gość
A to ty nie wiesz gdzie się kupuje używane rzeczy? Aż tak cię uzależniło i rozleniwiło to forum? Tylko Kafe ci działa?

Gość gość
Tak, działa mi tylko kafe. Mąż ustawił mi je jako stronę startową i nie potrafię tego zmienić. Poza tym nie wiem jak sie w necie kupuje, nie znam innych serwisów, chwała Bogu, ze umiem napisać na klawiaturze post lub komentarz. W sumie wiecej mi do szczęścia nie trzeba. Jeszcze jakies pytania/uwagi?

Gość gość
Współczuję.

Gość gość
Poproś męża, żeby ci w takim razie pomógł i udzielił korepetycji.

Gość gość
Nie potrafię dobrze skonstruowac prośby do męża wiec chyba to nie będzie możliwe. Jestem skazana na kafe mysle, ze do konca życia. Albo do czasu gdy mi padnie telefon. Nikt nie sprzedaje chusty? Może komuś juz zbywa po dziecku?

Gość gość
Ja p*dole. Idź na OLX, All, eBay, albo Gumtree! Co za ciele.

Gość gość
na fb jest cala grupa gdzie sprzedaja chusty

Gość gość
Ciele to ty masz w domu. Ja grzecznie zapytałam, nie chcesz pomoc to nie wypowiadaj sie. A to jest forum i każdy ma prawo do pisania i pytania i co chce.

Gość gość
Na chusty.info (chustoforum) odchodzi sprzedaż używanych chust i pieluch wielorazowych.

Gość gość
Moze cos sie u mnie znajdzie :) . Podaj kontakt do siebie i jaki masz budżet na chuste bo wiesz sa różne.

Gość gość
Autorko ja mam taką chuste,ładna,kolorowa,pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki.Jest praktycznie nie używana bo moje dziecko nie chcialo byc noszone,za bardzo sie wierciło.Nie wiem czy to splot skosno-krzyżowy ale na pewno jest tkana,mocna i baaardzo dluga;-) niestety nie sprzedam jej poniżej stówy bo bardzo mi sie podoba i gdybym miala wiecej czasu i maszyne do szycia to bym ją na kiecke przerobiła;-)jesli jesteś zainteresowana to daj jakieś namiary,moge wysłać zdjecie:-)

Gość gość
Jak ktoś chce kupić tkaną chustę z drugiej ręki to nie po to żeby była wcześniej nieużywana. Chodzi o to, że materiał musi być "wyrobiony" przez poprzedniego użytkownika, bo w nowych tkanych (czytaj: nieużywanych) źle się nosi, źle dociąga i źle układa.

Gość gość
Zalezy od firmy. Sa i nowe dobrze złamane.

Gość gość
Zalezy mi na kwocie max 50zl i koniecznie musi byc miekka, tak jak jest na filmikach na youtubie gdzie sa instrukcje wiazania. Masz taka? Z chęcią bym odkupila bo mam jedna (niestety trafiłam na oszustke) i mam bardzo twarda chustę jak przescieradlo. Z tym nic się nie da zrobic... I szukam dalej... :( podaj proszę maila do siebie jesli chcesz sprzedać.