Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aparat ortodontyczny dla nastolatki

Polecane posty

Gość gość

Gdzie mogę zrobić w Warszawie aparat ortodontyczny dla córki w przystępnej cenie?

Gość gość
W Wilanowie. W Stenka Clinic. Mają bardzo dobre ceny na aparaty ortodontyczne. Ja skorzystałam i sporo zaoszczędziłam.

Gość gość
Zajrzyj do rankingu, gdzie możesz porównać oceny i opinie innych: https://ranking.abczdrowie.pl/c/45,ortodonta,1492,warszawa Mam nadzieję, ze pomoże CI to w dokonaniu wyboru.

Gość gość
Tak, w Stenka Clinic mają teraz naprawdę duże obniżki cen, warto własnie tam się zaopatrzyć.

Gość gość
A ja zdążyłam i jeszcze w starym roku zrobiłam sobie aparat ortodontyczny w promocyjnej cenie w Stenka Clinic! Zaoszczędziłam kilkaset złotych! :-)

Gość gość
W kwestii zdrowia córki priorytetem dla ciebie powinna byc jakosc uslugi i kompetencja lekarza, a nie cena!!!

Gość zara12
Wiesz co, zanim się przeprowadziłam do Warszawy to mieszkałam wcześniej we Wrocławiu, to leczyłam zęby u dr Iwony Gnach-Olejniczak, to była bardzo dobra dr. Tutaj w Wawie na bielanach korzystam z usług dr'a, ale to muszę odszukać jego wizytówkę. Jak znajdę to polecę. :)

Gość gość
O kurcze, szkoda, że nie wiedziałam o tej promocji w Stenka Clinic na aparaty ortodontyczne, zrobiłabym sobie w grudniu.. :-(

Gość gość
Ortodonta, który zna się na rzeczy i ma atrakcyjne ceny to www.ortodonta-katowice.eu . To swietny gabinet , który profesjonalnie podchodzi do każdego klienta.

Gość gość
Bardzo dobre opinie ma Klinika Rock Your Smile, tutaj ich strona: http://centrum-ortodontyczne.pl. Ja mogę te opinie potwierdzić, jako pacjentka :) Z tego co wiem to można u nich rozłożyć koszty leczenia ortodontycznego na raty. Sama rozważałam taką opcję.

Gość dleoka
Ja zakładałam swój dopiero w wielu 19 lat u dr Iwony Gnach-Olejniczak. Moim zdaniem nieco jest warto poczekać. :)

Gość gość
Ja tez polecam dr Marię Stenkę. Porządnie zajmuje się pacjentem i jest bardzo profesjonalna.

Gość gość
Właśnie widziałam, że w Stenka Clinic wznowili promocję na aparaty ortodontyczne. Można zaoszczędzić po kilkaset złotych na każdym łuku. Warto skorzystać.

Gość gość
No właśnie, warto, bo aparat ortodontyczny to droga impreza. A dr Stenka jest dobra? Polecasz?

Gość gość
W przystępnej cenie to zrobisz poza Warszawą ;) Heh ja mogę polecić mojego ortodonte z Gabinetu Ortoprotex w Łodzi. Ja jestem zadowolona z efektów i to bardzo :)

Gość gość
Szukam sprawdzonego ortodonty dla 12 letniej córki w przystępnej cenie w Łodzi? Oczywiście Ortoprotex ma świetne opinie, ale jeszcze nadal porównuje.