Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w waszym otoczeniu też najwięcej kobiet zaliczają mitomani i pozerzy?

Polecane posty

Gość gość

Bo w moim tak, faceci, którzy najwięcej nałgają i naopowiadają o sobie dyrdymałów. NIby laski nie lubią facetów, którzy są chwalipiętami i wyżej srają niż dupę mają, a jakoś randki, niektórych moich kumpli opierają się na tym, że laska siedzi i słucha, a koleś gada o swoich zmyślonych lub mocno podkolorowanych osiągnięciach, a potem fiut zostaje umiejscowiony w cipie. Kobiety mówią, że widzą jak facet jest pozerem, a g*wno prawda, jak przychodzi co do czego to wszystko można im wcisnąć i nawet jeśli jakaś faktycznie nie da sobie tego zrobić( w co wątpię) to co z tego, skoro tabuny nadstawią cipy?

Gość gość
nie martw sie prawiku, do ciebie tez kiedys usmiechnie sie los, moze w nastepnym zyciu

Gość gość
A mnie taki gnój urabiał tym że mówił o tym że marzy o rodzinie, dzieciach( nawet imiona mi wymianiał), pytał o to czy chce mieszkać w mieszkaniu czy domu, snuł plany wakacyjne ( w zimie),dopytywał o moje rodzeństwo, rodziców. I niestety to wszystko było ukartowane, chodziło mu o jedno. S*******n jakich mało, nie rozumiem jak można w tak perfidny sposób urabiać kobietę.

Gość gość
Niestety tez to zauwazylem

Gość gość
15:39 No i widzicie, macie przykład takiej naiwnej frajerki.

Gość gość
ale frustrat z ciebie co, nie roznisz sie niczym od tych mitomanow i pozerow, tez masz w glowie mysl "oby zaroochac", jestes tylko bardziej od nich nieudolny

Gość gość
Tak zgadza się czuję się jak frajerka, ale wierz mi nigdy nie sądziłam że faceci potrafią tak perfidnie urabiać kobiety. Może byłam głupia i naiwna ale mam nauczkę i teraz współczuję kolejnym facetom bo będę bardzooooo( to mało powiedziane!) ostrożna. Według mnie trzeba być niezłym skuriwlem aby tak postępować.

Gość gość
A czemu przypuszczasz ze ktokolwiek wogole ma cie ochote podrywac?